lovecjesterek Vloženo 7. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2020 Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli můžu uplatnit reklamaci i u jiného dealera, než u kterého jsem auto kupoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 7. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2020 Samozřejmě, že ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2020 Pokud deš reklamovat něco na autě, tak ano. Pokud služby tak ne. Třeba že ti prodejce slíbil koberečky do auta a eště je nemáš tak to musíš jen u toho kdo ti to nasliboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lovecjesterek Vloženo 7. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2020 Jedná se o opravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 7. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2020 Asi jim to Skodovka spatne plati, protoze kdyz jsem neco reklamoval jinde nez v puvodnim autosalonu, tak vzdy zkouseli se mne zbavit a poslat k prodejci 😁. Nedej se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2020 Pry plati mezinarodni zaruka na opravu. Vyskousel to nekdo? Melo by to vypadat takhle ze v jednem servise Skoda (autorizak) opravi se vuz a v pripade dalsi poruchy stejne veci mohou opravit ti toto i v zahranici a nic neplatis. To by platit v ramci znacky Skoda. Plati tohle jenom autorizaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 7. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2020 Jedine co som skusal, bolo reklamovat auto v zahranici - auto kupene na SK, na SK znackach a reklamovane v CZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOLF10 Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 Já jsem reklamoval na Slovensku v prvním servisem ,co byl po ruce. Stalo se mi to na dovolené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.