olaf1 Vloženo 12. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2020 Ahoj, můžete mi prosím někdo napsat recenzi a případnou spokojenost s tímto motorem? Děkuji. Olaf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 Nechci být ten špatný........ ale měl jsem manuál. První kodiaq vrácen pro klokana , druhý kus lepší ,ale byly tam jiné prkotiny. Nakonec prodán i druhý na protiúčet...... Jako přibližovadlo kolem města spokojenost. Komfort,velikost, jizdni vlastnosti super. Ten automat v 1,5 bude podstatně lepší jak manuál. Spotřeba +- do 8l/100km kolem komína, delší trasy v klidku do 7,0l, dálničních 130km/h +-8l.......zkus se s tím projet, uvidíš sám..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf1 Vloženo 21. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 To zde nejezdí nikdo další s Kodiaqem a motorem 1,5 TSI 110 kW 7-stup. automat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Asi ne... Mám Karoqa v této konfigurace a úplná spokojenost. Ale je o pár kilo lehčí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azmodan Vloženo 21. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2021 ja mam 1.5TSI s DSG, takze nekdo takovy tu je :-) Za me naprosta spokojenost, jak s motorem, tak s prevodovkou, mam auto treti mesic, najeto necelych 4 000km. Nemenil bych. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.