Publikováno Prosinec 20, 20204 r Ahoj vsem, dneska jsem byl prizvan na radu, ohledne nefunkcniho topeni na SUP 3 110 kW... Byl komplet ucpany radiator topeni takovym slemem a barva G13 byla az do cerna... Uz od pohledu byla zdegradovana nemrzka v chladicim systemu... Na cisteni dle TPI 2050019-12 jsme pouzili cistici sadu od SKODA G 052 525 A3 ... Postup dle TPI vcetene profuku radiatoru stlacenym vzduchem... Neco malo se da vycist i u rusaka https://vwts.ru/forum/topic/246815/ ... Po vycisteni a to fakt fungovalo a po neutralizaci voda byla furt neco jako rezata... Potom prisla na radu lidska tvorivost , hadice a udelal se proplach vodou dokud to nebylo ok... Zaver, radiator po cisteni a profouknuti vzduchem zacal topit, voda cista, nadobka cista a po vymene vody za modifikovanou nemrzku 5E0 121 013 vse OK... Dotaz: resil jste to uz nekdo na SUPU3??? Vim ze O3 s tim maji problem, ale u SUPU jsem to neslysel... Dik za odpoved...
Prosinec 20, 20204 r no je to najnovšie , G13 už v koncerne neexistuje a snáď sa konečne vyriešia tieto problémy čo boli ... tých zapchatých topení bolo kopec
Prosinec 20, 20204 r Ahoj. Jo jo. Mel jsem stejny problem. Degradovana chladici kapalina. Motor 2.0tdi 110kW rok 2016. Vuz po dvouleté zaruce. V AS me chteli nechat zaplatit 12000,-. Mazec. Nakonec reseno na kulanci. Konecna cena 6500,-. Technik rikal, ze to mockrat proplachovali a maji na to nejaky stroj. Po oprave je kapalina opet ruzova jen trosku svetlejsi. Je to uz vic jak pul roku a vse stale funguje. Taky jsem koukal, ze nova jiz nekolikata nahrada na muj motor je G12 EVO. Je to kapalina kterou nyni osazuje koncern do novych aut.
Prosinec 20, 20204 r Bavil jsem se o tom s kamarádem servisákem. Na čištění systému jsou nějaké dvě kapaliny,docela zdlouhavý způsob čištění.Kapaliny vyjdou na něco okolo 3000 myslím.
Prosinec 22, 20204 r a hlavne to treba odvzdušniť prípravkom , inak je to na dlho , jebačka s tým trošku je ale nič strašné , ani odpájať výmeník si nemusel , záleží od stavu ale väčšina začne fungovať normálne ... určite je to problém len v tej kvapaline a nikde inde
Březen 28, 20232 r Dělali jste někdo preventivní výměnu chladicí kapaliny za G12evo? Dává to bez proplachu smysl?
Březen 28, 20232 r Autor Vse ma smysl... vzdy je lepsi dat evo nez tam nechat G13... Vypust g13 a dej tam destilku... Chvilku pojezdi, znovu vypust a dej tam G12 evo. Hlavne vytahni z nadrzky ten sacek... Jinak si nepomuzes..
Březen 28, 20232 r Autor co mas na mysli... Kapalinu... radeji u toho, kdo ma podtlakovou plnicku a jestli myslis nadobku, tak i doma sam...
Březen 28, 20232 r Myslim kapalinu. Asi to necham udelat pri navsteve servisu kvuli vymene oleje. dfga: rozvody jsou dle planu az na 210 tis. tusim a auto ma neco pres 72 tis., do te doby casu dost.
Březen 28, 20232 r Ak máš v okruhu G13, ja by som dal spraviť na jar/leto radšej preventívne výmenu za G12evo aj s "preplachom" . Na preplach by som kľudne použil destilovanú vodu a pojazdil by som s tým aj pár týždňov, podľa potreby by som to zopakoval, následne G12evo ešte pred zimou. Upraveno Březen 29, 20232 r od e1.
Březen 29, 20232 r Ahoj, určite najprv vymen nadobku. Kvôli tomu sáčku. Samotnú kvapalinu nechcú veľmi nikde meniť, skúšal som aj v AS a všade hovoria, že až pri rozvodoch a hlavne nadobku mat novu.
Březen 31, 20232 r Tak jsem nad tim premyslel a pokud budu menit, tak az v pripade potreby. Sacek mozna vytahnu a dolivat budu uz jen novou. Upraveno Březen 31, 20232 r od bojler
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.