Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ahoj chlapi, zde je pár fotek jak by to vypadalo, kdyby jste si objednali Lamborghiny s dovozem domů.

koukám den otevřených dveří ve VDO ;)

Vloženo
no me stalo cislo na oc 773 282838 taky jen hezky usmev :D

Proto tam je 38 na konci :smich:?

U Vodaušfounu to s číslama vždycky bylo jednodušší, i když teď možná i ostatní operátoři nabízí volbu čísla bez problémů.

Vloženo
no me stalo cislo na oc 773 282838 taky jen hezky usmev :D

Hezký úsměv??? Od tebe??? Prosím pěkně jak to na té tvoji tlamo-hubě vypadá??? To jde??? ;):p

Vloženo
Hezký úsměv??? Od tebe??? Prosím pěkně jak to na té tvoji tlamo-hubě vypadá??? To jde??? ;):p

Aaale, kdopak se nám to tady obejvil? Tebe už jsem neviděl roky..

Vloženo
Poprvé co jsem viděl hagusy na krátké fabce... ;)

Aj ja som ich minule zahliadol na jednej fabke ale myslim ze to viac pasuje na combi.

Vloženo
Aj ja som ich minule zahliadol na jednej fabke ale myslim ze to viac pasuje na combi.

Jj, přesně tak, taky se mě na krátké vůbec nelíbí... ;) Jen nevím, kde je na tu krátkou dotyčný majitel schrastil, pokud vím, tak ofiko škodovka ani neofiko dealeři na krátkou fabku nic takového nedodávají. Hagusy na krátkou se dle mého naposledy dodávaly na krátkou Feldu, tam to člověk občas ještě mohl vidět, ale hagusy na krátké Fabce jsem opravdu viděl prvně... :kuk::wacko:

Vloženo
Jj, přesně tak, taky se mě na krátké vůbec nelíbí... ;) Jen nevím, kde je na tu krátkou dotyčný majitel schrastil, pokud vím, tak ofiko škodovka ani neofiko dealeři na krátkou fabku nic takového nedodávají. Hagusy na krátkou se dle mého naposledy dodávaly na krátkou Feldu, tam to člověk občas ještě mohl vidět, ale hagusy na krátké Fabce jsem opravdu viděl prvně... :kuk::wacko:

NO podle foto,to vypada,ze jsou to hagusy totozny s tema na kratkou Feldu..A dneska ti to na auto da kde kdo..Nebo i firma,co je prodava..Ja ja tusim i jednou videl na Octe "sedanu"... :wacko:

Lidi jsou schopny hroznejch veci.. :feve:

Vloženo
NO podle foto,to vypada,ze jsou to hagusy totozny s tema na kratkou Feldu..A dneska ti to na auto da kde kdo..Nebo i firma,co je prodava..Ja ja tusim i jednou videl na Octe "sedanu"... :wacko:

Lidi jsou schopny hroznejch veci.. :feve:

TAk někdo bere auto jen jako praktickou věc

Vloženo
Takhle to dopada ,kdyz se par blbecku naje*e a nemaj co delat ... Fotka je ze vcerejska,..rendlik tam stoji od silvestra puvodne byl obracen na boku ... sry za kvalitu foceno mobilem

Na boku ? A coze vydrzelo zrcatko ?

Vloženo
Kde se stala chyba? :help: Asi na urade...Nekdo si poradne namastil kapsu! :feve:

minuly tyden v Jicine jsem videl na autobusu 2?0 0000 ten otaznik znamena ze si nepamatuji co tam bylo za pismeno

Vloženo
minuly tyden v Jicine jsem videl na autobusu 2?0 0000 ten otaznik znamena ze si nepamatuji co tam bylo za pismeno

Tak to ma dopravce asi dlouhy prsty nebo urednik prohloupil...a nezachoval se jako jeho kolegove.

Kdyby stat za takovy RZ vybiral prachy...a neputovali jen do soukromych rukou. Treba bychom se mohli dockat lepsi infrastruktury, novych dalnic...pokud by to neuvizlo na nejakem slabsim clanku jako byl pan gross a podobni...

Vloženo
Kde se stala chyba? :help: Asi na urade...Nekdo si poradne namastil kapsu! :feve:

To je náměstí v Plzni, ne ? Tam je nějaký úřad tuším.... jsem ze severu a byl jsem tam na dovče a z věže kostela jsem to viděl..

Vloženo
To je náměstí v Plzni, ne ? Tam je nějaký úřad tuším.... jsem ze severu a byl jsem tam na dovče a z věže kostela jsem to viděl..

Presne tak! :palec2:

Vloženo
Tak to ma dopravce asi dlouhy prsty nebo urednik prohloupil...a nezachoval se jako jeho kolegove.

Kdyby stat za takovy RZ vybiral prachy...a neputovali jen do soukromych rukou. Treba bychom se mohli dockat lepsi infrastruktury, novych dalnic...pokud by to neuvizlo na nejakem slabsim clanku jako byl pan gross a podobni...

Hmmm sem ještě neviděl úřadu kterej by si za RZ-ty postavil barák lollollol mr.gross a podobní jsou kapku jiná liga fuck

Vloženo
Hmmm sem ještě neviděl úřadu kterej by si za RZ-ty postavil barák lollollol mr.gross a podobní jsou kapku jiná liga fuck

Jj, ti podbní jsou úplně na jiném hřišti ...

A takového úředníka nikdy nenajdeš, protože ten barák patří jeho ženě :kol-138:

Vloženo
Jj, ti podbní jsou úplně na jiném hřišti ...

A takového úředníka nikdy nenajdeš, protože ten barák patří jeho ženě :kol-138:

Takže ve finále stejně končí bez baráku pod mostem lollollollol

Vloženo (editace)

Ja dneska potkal bilou M6ku a pak me na dalnici predjizdela nejaka blondata kocicka v oranzovy 350Z ;)

... a malem bych zapomel ... videl jsem PČR na cernaku, jak tam pani pomahali vymenovat kolo ... potesili me panove a hned o nich mam malicko lepsi mineni !

Editováno: , autor: MichalF
Vloženo
Celkem často tohoto porschaka potkávám v okolí Plzně.... :)

Jojo, vsak je to z Plzne. :)

Jinak v Krumlove jsem kdysi videl cernou M6 s RZ 2M6 0000!!! lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...