Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ja dneska potkal bilou M6ku a pak me na dalnici predjizdela nejaka blondata kocicka v oranzovy 350Z ;)

... a malem bych zapomel ... videl jsem PČR na cernaku, jak tam pani pomahali vymenovat kolo ... potesili me panove a hned o nich mam malicko lepsi mineni !

Podle me jsi se spatne dival, oni ji ho brali! :D

Vloženo
Myslím že úplatní úředníci nejsopu jen u nás, tohle lambo jsem fotil loni v létě u olomoucké olimpie. Asi nějakej chudák ze západu lolpost-14820-1201368930_thumb.jpg

Nebo to bude tím, že v Německu lze za poplatek mít značku dle výběru...

Vloženo
Myslím že úplatní úředníci nejsopu jen u nás, tohle lambo jsem fotil loni v létě u olomoucké olimpie. Asi nějakej chudák ze západu lolpost-14820-1201368930_thumb.jpg

Ten vpravo už mu šroubuje kolo, ne? lol

Vloženo (editace)
Co to je to bile cosi ? To je jak nakej predelanej Saab ;)

Jestli to neni naky upraveny auto od automobilky Holden FJ odnoz GM

post-1286-1201651135_thumb.jpg

post-1286-1201651434_thumb.jpg

Editováno: , autor: JasteR
Vloženo
me se holdeny vzdycky libily a to ani nevim proc :)

OT - michale cos to udelal svymu avataru :) ?

No takovej pokus jak by to vypadalo kdyby se trochu stribrne barvy zakrylo cernou ;) Malicko o tom premyslim, docela se mi to libi, ale spousta lidi rika, ze neee, takze nevim ;)

Vloženo
No takovej pokus jak by to vypadalo kdyby se trochu stribrne barvy zakrylo cernou ;) Malicko o tom premyslim, docela se mi to libi, ale spousta lidi rika, ze neee, takze nevim ;)

Ja rikam ano co se koles tyce! Me se to libi, ale nevim, ty jako priznivec serie RS :)

Vloženo
no ale zase to nikdo nema, RS uz ma kazda lama, hlavne ty kola :) treba michalF :D

Abych nekoupil od Tebe ty tvoje ... myslim ze za 500Kč/ks bychom se mohli domluvit.

Vloženo
Abych nekoupil od Tebe ty tvoje ... myslim ze za 500Kč/ks bychom se mohli domluvit.

Ty voe, to by ti musel jeste jako darek dat obuty zimaky :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...