Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Díky za osvětu, tohle jsem opravdu nevěděl, ale zase jsem o něco chytřejší. Teď nic proti těm, jež jste v armádě, ale můj názor na armádu ČR se nezmění, podle mne zbytečnost a to drahá zbytečnost. Protože když o něco půjde, nikdo se nás na nic ptát nebude, jsme malí a většina armád by nás ušlapala beze zbraně. A ty Gripeny? Škoda slov
Bohužel musim souhlasit s Tvýma slovy.Je to tak.Trochu k smichu,trochu k pláči že ty peníze ktery jsou určeny k pronájmu Gripenu mohli být použity uplně někde jinde...třeba na výstavbu dálnic a komunikaci.
Nikdy jsem neřekl, že v armádě je nějaký posera, jen prostě si myslím, že armáda pro tuhle zemi, je v současné době zbytečnost. Tím netvrdím, že např. chemici či jiní nebudou špičkou ve svém oboru
V něčem máš pravdu, ale když byli povodně a podobné živ. pohromy tak byla nepotřebná armáda dobrá. :palec2::palec2:
JJ, to je pravda, jak nachumelí, naprší, hoří, tak si leckdo vzpomene, ale i do toho tu army je :palec:

O tom to je. Když se nic neděje sme naprd a "darmožrouti". Ale ještě když sem sloužil v Havlíčkově Brodě u 4.BRN tak nám všichni nadávali.ale pak se něco stalo-sních,velká voda,havárka a lidi volali a byli rádi když sme do půl hoďky naběhli a makali. Nehledě na to co se vytahalo kamionů nad H.B. a proházelo chodníků. Pak se lidi chovali jinak.

O tom to je. Když se nic neděje sme naprd a "darmožrouti". Ale ještě když sem sloužil v Havlíčkově Brodě u 4.BRN tak nám všichni nadávali.ale pak se něco stalo-sních,velká voda,havárka a lidi volali a byli rádi když sme do půl hoďky naběhli a makali. Nehledě na to co se vytahalo kamionů nad H.B. a proházelo chodníků. Pak se lidi chovali jinak.

Takze vas klidne muzou prejmenovat z AČR na TS mesta XYZ

Něco z Floridy

velkej mazel!! :wub::wacko:

Buell to je velká masírka!! :palec2:

Něco z Floridy

Az na ten strasnej predni spoiler se mi to libi ;)

Dnesni ulovek z Jizni spojky..Asi se mu nechtelo po svejch.. :D

Mazlik !! Takova naprosto neprotekcni znacka ;)

ty vole bracha se zrovna z floridy vratil :) dobra shoda :) taky neco vybleknul :)

marty tak to je srdcovka...zase sem si vzpomnel na tu dobu, parada.... ;) jeste ze je mam vyvesen tady v praci kolem sebe

marty tak to je srdcovka...zase sem si vzpomnel na tu dobu, parada.... ;) jeste ze je mam vyvesen tady v praci kolem sebe

Aaaaa,ja vedel,ze se ozves... :D Hlavne,ze se libi... :palec2: To z Tebe maji asi u Rencka radost,ze mas vsude Bentleye,ne? :D

njn :)

ale tak vic je sere model novy astry pod monitorem :)

arnage tu mam taky v takovy luxus krabicce ale toho na noc schovavam :)

Není to z ulice, teď mi to přišlo mailem. Forda nemusím, ale tohle beru všemi deseti.....

Upraveno od murder

Už to sem myslím dával myslím palo, ale nice.

take kola si dam na Supa :smich:

Už to sem myslím dával myslím palo, ale nice.

Tak to sorry, ale je to nádhera lol

No ty woe,hlavne na ty druhy fotce ty limuziny udelany s Ecsalada a Navigatora... :feve:

jj hustota :) jinej svet :)

jinej kousek a pokračování zítra

to v tom snad i bydlí :) :) :) :) :) :) :)

zepredu je krasnej :)

Já z něj mám pocit jako ze všech nových škodovek poslední dobou aneb je třeba si na něj zvyknout...

No taky z nej mam divnej pocit, ale ono az se na to daj poradny kola tak to zas bude nekde jinde ;)

vcra sem ho nafotil u O2 areny tak ho sem pak dam ,el tak 18ky, cernej, no mrda, jen tomu zadku sem neprisel tolik na chut

vcra sem ho nafotil u O2 areny tak ho sem pak dam ,el tak 18ky, cernej, no mrda, jen tomu zadku sem neprisel tolik na chut

Zadek spravi KOMBI ;)

jo vlastne ja mam ted PC s bluetooth, tak ja to sem nakopu

voila

post-183-1206701710_thumb.jpg

post-183-1206701716_thumb.jpg

post-183-1206701723_thumb.jpg

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.