Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

koukam ze s tema nasema octavkama ma podobny a mozna i stejny dily :)

:palec2::palec2::D

Týýý jo, to je krása :) na tý prvni fotce to vypadá docela na tesno-strecha auta a druhý patro podvalu ;) bych se bál :)

Přesně tak!! Já jsem taky jednou takhle přijel a nějakej kokot, co stál jako první, si stoupl přesně na čáru a všichni ostatní potom vedle něj, tak jsem to "spravil" a stoupnul si pěkně mezi čáry, tudíž mezi mnou a sousedním autem bylo asi metr místa a nějaká chytrá slečna mi hned vynadala, že neumím parkovat a kdyby takovýhle mezery prej dělali všichni, tak se tam nikdo nevejde :feve:

Tak to bych ji hnedle poslal do onech mist a ukazal jina ty cary a rekl ji jestli chape na co tam sou nakresleny, a ze ne na to aby vedela kde ma stred auta ;)

Ahoj chlapi, zde je pár fotek jak by to vypadalo, kdyby jste si objednali Lamborghiny s dovozem domů.

To bych chtel taky zazit ! :)

me se zase zda ze to lambo ma stejny vydechy klimy na stranach jako dacia logan :D

interier.jpg

Auta vyrobena v EU musi mit ABS.

Nikoliv prodavana. ...a turecko tam neni (aspon doufam :) )

Ach tak je to tedy... :doh Pěkná vyfikundace :angry: Dík, že jsi nám to osvětlil...

no nevim jak legislativa, ale proste thalie se s tim vyrabi a kdo to neche tak si to muze odecist... :) z toho mi plyne ze kdyz turecko neni v eu tak si muze vyrabet auta i bez abs a dodavat je k nam, cilii je mozne ze auta vyrobena v eu uz mit absko musi...vzhledem k tomu ze Logan to ma na vsechn urovnich a to je auta stejnyho zamereni a ceny ;)

no tak asi tak :D

me se zase zda ze to lambo ma stejny vydechy klimy na stranach jako dacia logan :D

interier.jpg

tak to nakonec vypada ze stary pan Lambo ma nejaky predky v cine a mu zustalo jen to kopirovani :)

Ladovská zima...sovět to ale jistě zvládne.

post-3209-1199226481_thumb.jpg

Tak to bych ji hnedle poslal do onech mist a ukazal jina ty cary a rekl ji jestli chape na co tam sou nakresleny, a ze ne na to aby vedela kde ma stred auta ;)

No tak já nevím Majký, ale ty se vždy řídíš podle čar, jež jsou na zemi? Já ne :plol

Ladovská zima...sovět to ale jistě zvládne.

jestli nemá nezavislý topení :D :D :D , tak může rovnou rozdělat oheň :D haha

trocha sněhu :)

post-8241-1199265810_thumb.jpg

Upraveno od brot1cz

No tak já nevím Majký, ale ty se vždy řídíš podle čar, jež jsou na zemi? Já ne :plol

No co se tyce parkovani a kdyz mam okolo sebe volno, tak se skutecne stavim mezi cary ;)

tak to nakonec vypada ze stary pan Lambo ma nejaky predky v cine a mu zustalo jen to kopirovani :)

to sem nejako nepochopil s tou cinou :D

;)

Zase jeden, co si spatne pamatuje svoji znacku :)

Zase jeden, co si spatne pamatuje svoji znacku :)

zajímalo by mě, kolik ho ta spztka stála :D

;)

Ten ma ale osklivou RZ.. lol lol

zajímalo by mě, kolik ho ta spztka stála :D

nás na Octu nestála nic :p

nás na Octu nestála nic :p

Vid?Ne vzdy to musi neco stat.. ;):palec2:

Vid?Ne vzdy to musi neco stat.. ;):palec2:

To víš že jo,stačí se postavit do tý správný fronty ;)

no nejvic me dostal autobus mhd v praze a ten mel 6A6 6266

no nejvic me dostal autobus mhd v praze a ten mel 6A6 6266

Někdy asi vážně stačí stát ve frontě-v Interspäru v ČB jsem viděl "GO" SIMkartu s číslem 728 999 099, jen tak, na pultíku u pokladny...

Někdy asi vážně stačí stát ve frontě-v Interspäru v ČB jsem viděl "GO" SIMkartu s číslem 728 999 099, jen tak, na pultíku u pokladny...

Aspon vis kde mas nakupovat! :p

Aspon vis kde mas nakupovat! :p

OT: Vím, hodná a milá paní prodavačka nám (pro)dala 2 pánvičky bez sbírání bodů a ještě přidala číslo na svou dceru, fotografku...

Zimní gumy v zimě ? Přoč, když jde jezdit ne letních a navíc totálně sjetých!!!

Takového borce potkat ve chvíli co mu ten zadek ustřelil a narval by to do druhého...

Naštěstí to dopadlo dobře a ten dotyčný uškodil pouze sobě, ale to se stává málokdy.

Za některé věci bych zavíral do basy. fuck

Hlavne ze ma hliny ne? :prc:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.