maros Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 koukam ze s tema nasema octavkama ma podobny a mozna i stejny dily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Týýý jo, to je krása na tý prvni fotce to vypadá docela na tesno-strecha auta a druhý patro podvalu bych se bál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Přesně tak!! Já jsem taky jednou takhle přijel a nějakej kokot, co stál jako první, si stoupl přesně na čáru a všichni ostatní potom vedle něj, tak jsem to "spravil" a stoupnul si pěkně mezi čáry, tudíž mezi mnou a sousedním autem bylo asi metr místa a nějaká chytrá slečna mi hned vynadala, že neumím parkovat a kdyby takovýhle mezery prej dělali všichni, tak se tam nikdo nevejde Tak to bych ji hnedle poslal do onech mist a ukazal jina ty cary a rekl ji jestli chape na co tam sou nakresleny, a ze ne na to aby vedela kde ma stred auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Ahoj chlapi, zde je pár fotek jak by to vypadalo, kdyby jste si objednali Lamborghiny s dovozem domů. To bych chtel taky zazit ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 me se zase zda ze to lambo ma stejny vydechy klimy na stranach jako dacia logan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Auta vyrobena v EU musi mit ABS.Nikoliv prodavana. ...a turecko tam neni (aspon doufam ) Ach tak je to tedy... Pěkná vyfikundace Dík, že jsi nám to osvětlil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 no nevim jak legislativa, ale proste thalie se s tim vyrabi a kdo to neche tak si to muze odecist... z toho mi plyne ze kdyz turecko neni v eu tak si muze vyrabet auta i bez abs a dodavat je k nam, cilii je mozne ze auta vyrobena v eu uz mit absko musi...vzhledem k tomu ze Logan to ma na vsechn urovnich a to je auta stejnyho zamereni a ceny no tak asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 me se zase zda ze to lambo ma stejny vydechy klimy na stranach jako dacia logan tak to nakonec vypada ze stary pan Lambo ma nejaky predky v cine a mu zustalo jen to kopirovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Ladovská zima...sovět to ale jistě zvládne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Tak to bych ji hnedle poslal do onech mist a ukazal jina ty cary a rekl ji jestli chape na co tam sou nakresleny, a ze ne na to aby vedela kde ma stred auta No tak já nevím Majký, ale ty se vždy řídíš podle čar, jež jsou na zemi? Já ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Ladovská zima...sovět to ale jistě zvládne. jestli nemá nezavislý topení :D , tak může rovnou rozdělat oheň haha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brot1cz Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 (editace) trocha sněhu Editováno: 2. leden 2008, autor: brot1cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 No tak já nevím Majký, ale ty se vždy řídíš podle čar, jež jsou na zemi? Já ne No co se tyce parkovani a kdyz mam okolo sebe volno, tak se skutecne stavim mezi cary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 tak to nakonec vypada ze stary pan Lambo ma nejaky predky v cine a mu zustalo jen to kopirovani to sem nejako nepochopil s tou cinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Zase jeden, co si spatne pamatuje svoji znacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Zase jeden, co si spatne pamatuje svoji znacku zajímalo by mě, kolik ho ta spztka stála Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Ten ma ale osklivou RZ.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 zajímalo by mě, kolik ho ta spztka stála nás na Octu nestála nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 nás na Octu nestála nic Vid?Ne vzdy to musi neco stat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Vid?Ne vzdy to musi neco stat.. To víš že jo,stačí se postavit do tý správný fronty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 no nejvic me dostal autobus mhd v praze a ten mel 6A6 6266 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 no nejvic me dostal autobus mhd v praze a ten mel 6A6 6266 Někdy asi vážně stačí stát ve frontě-v Interspäru v ČB jsem viděl "GO" SIMkartu s číslem 728 999 099, jen tak, na pultíku u pokladny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Někdy asi vážně stačí stát ve frontě-v Interspäru v ČB jsem viděl "GO" SIMkartu s číslem 728 999 099, jen tak, na pultíku u pokladny... Aspon vis kde mas nakupovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Aspon vis kde mas nakupovat! OT: Vím, hodná a milá paní prodavačka nám (pro)dala 2 pánvičky bez sbírání bodů a ještě přidala číslo na svou dceru, fotografku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Zimní gumy v zimě ? Přoč, když jde jezdit ne letních a navíc totálně sjetých!!!Takového borce potkat ve chvíli co mu ten zadek ustřelil a narval by to do druhého... Naštěstí to dopadlo dobře a ten dotyčný uškodil pouze sobě, ale to se stává málokdy. Za některé věci bych zavíral do basy. Hlavne ze ma hliny ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky