vittorio Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 no me stalo cislo na oc 773 282838 taky jen hezky usmev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Ahoj chlapi, zde je pár fotek jak by to vypadalo, kdyby jste si objednali Lamborghiny s dovozem domů. koukám den otevřených dveří ve VDO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 no me stalo cislo na oc 773 282838 taky jen hezky usmev Proto tam je 38 na konci ? U Vodaušfounu to s číslama vždycky bylo jednodušší, i když teď možná i ostatní operátoři nabízí volbu čísla bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 no me stalo cislo na oc 773 282838 taky jen hezky usmev Hezký úsměv??? Od tebe??? Prosím pěkně jak to na té tvoji tlamo-hubě vypadá??? To jde??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Hezký úsměv??? Od tebe??? Prosím pěkně jak to na té tvoji tlamo-hubě vypadá??? To jde??? Aaale, kdopak se nám to tady obejvil? Tebe už jsem neviděl roky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Poprvé co jsem viděl hagusy na krátké fabce... Chybí mě tam ta prostřední noha. Jó prostě je to moc krátký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Poprvé co jsem viděl hagusy na krátké fabce... Aj ja som ich minule zahliadol na jednej fabke ale myslim ze to viac pasuje na combi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Aj ja som ich minule zahliadol na jednej fabke ale myslim ze to viac pasuje na combi. Jj, přesně tak, taky se mě na krátké vůbec nelíbí... Jen nevím, kde je na tu krátkou dotyčný majitel schrastil, pokud vím, tak ofiko škodovka ani neofiko dealeři na krátkou fabku nic takového nedodávají. Hagusy na krátkou se dle mého naposledy dodávaly na krátkou Feldu, tam to člověk občas ještě mohl vidět, ale hagusy na krátké Fabce jsem opravdu viděl prvně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Jj, přesně tak, taky se mě na krátké vůbec nelíbí... Jen nevím, kde je na tu krátkou dotyčný majitel schrastil, pokud vím, tak ofiko škodovka ani neofiko dealeři na krátkou fabku nic takového nedodávají. Hagusy na krátkou se dle mého naposledy dodávaly na krátkou Feldu, tam to člověk občas ještě mohl vidět, ale hagusy na krátké Fabce jsem opravdu viděl prvně... NO podle foto,to vypada,ze jsou to hagusy totozny s tema na kratkou Feldu..A dneska ti to na auto da kde kdo..Nebo i firma,co je prodava..Ja ja tusim i jednou videl na Octe "sedanu"... Lidi jsou schopny hroznejch veci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 NO podle foto,to vypada,ze jsou to hagusy totozny s tema na kratkou Feldu..A dneska ti to na auto da kde kdo..Nebo i firma,co je prodava..Ja ja tusim i jednou videl na Octe "sedanu"... Lidi jsou schopny hroznejch veci.. TAk někdo bere auto jen jako praktickou věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Takhle to dopada ,kdyz se par blbecku naje*e a nemaj co delat ... Fotka je ze vcerejska,..rendlik tam stoji od silvestra puvodne byl obracen na boku ... sry za kvalitu foceno mobilem Na boku ? A coze vydrzelo zrcatko ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Na boku ? A coze vydrzelo zrcatko ? Na tom druhem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Tohle zase vždycky dostane mě Škoda, že ještě nemám foto zadku a interiéru, to je taky pecka Má to pěkný koláče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Kde se stala chyba? Asi na urade...Nekdo si poradne namastil kapsu! minuly tyden v Jicine jsem videl na autobusu 2?0 0000 ten otaznik znamena ze si nepamatuji co tam bylo za pismeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 minuly tyden v Jicine jsem videl na autobusu 2?0 0000 ten otaznik znamena ze si nepamatuji co tam bylo za pismeno Tak to ma dopravce asi dlouhy prsty nebo urednik prohloupil...a nezachoval se jako jeho kolegove. Kdyby stat za takovy RZ vybiral prachy...a neputovali jen do soukromych rukou. Treba bychom se mohli dockat lepsi infrastruktury, novych dalnic...pokud by to neuvizlo na nejakem slabsim clanku jako byl pan gross a podobni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Kde se stala chyba? Asi na urade...Nekdo si poradne namastil kapsu! To je náměstí v Plzni, ne ? Tam je nějaký úřad tuším.... jsem ze severu a byl jsem tam na dovče a z věže kostela jsem to viděl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 To je náměstí v Plzni, ne ? Tam je nějaký úřad tuším.... jsem ze severu a byl jsem tam na dovče a z věže kostela jsem to viděl.. Presne tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Presne tak! tak to asi bude auto nějakýho chudáka úředníka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Tak to ma dopravce asi dlouhy prsty nebo urednik prohloupil...a nezachoval se jako jeho kolegove.Kdyby stat za takovy RZ vybiral prachy...a neputovali jen do soukromych rukou. Treba bychom se mohli dockat lepsi infrastruktury, novych dalnic...pokud by to neuvizlo na nejakem slabsim clanku jako byl pan gross a podobni... Hmmm sem ještě neviděl úřadu kterej by si za RZ-ty postavil barák mr.gross a podobní jsou kapku jiná liga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 minuly tyden v Jicine jsem videl na autobusu 2?0 0000 ten otaznik znamena ze si nepamatuji co tam bylo za pismeno Myslím že to bylo 2J0 0000 a bylo to na Karose Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Hmmm sem ještě neviděl úřadu kterej by si za RZ-ty postavil barák mr.gross a podobní jsou kapku jiná liga Jj, ti podbní jsou úplně na jiném hřišti ... A takového úředníka nikdy nenajdeš, protože ten barák patří jeho ženě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Jj, ti podbní jsou úplně na jiném hřišti ...A takového úředníka nikdy nenajdeš, protože ten barák patří jeho ženě Takže ve finále stejně končí bez baráku pod mostem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Kde se stala chyba? Asi na urade...Nekdo si poradne namastil kapsu! Celkem často tohoto porschaka potkávám v okolí Plzně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 (editace) Ja dneska potkal bilou M6ku a pak me na dalnici predjizdela nejaka blondata kocicka v oranzovy 350Z ... a malem bych zapomel ... videl jsem PČR na cernaku, jak tam pani pomahali vymenovat kolo ... potesili me panove a hned o nich mam malicko lepsi mineni ! Editováno: 24. leden 2008, autor: MichalF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Celkem často tohoto porschaka potkávám v okolí Plzně.... Jojo, vsak je to z Plzne. Jinak v Krumlove jsem kdysi videl cernou M6 s RZ 2M6 0000!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky