Davon Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Ja dneska potkal bilou M6ku a pak me na dalnici predjizdela nejaka blondata kocicka v oranzovy 350Z ... a malem bych zapomel ... videl jsem PČR na cernaku, jak tam pani pomahali vymenovat kolo ... potesili me panove a hned o nich mam malicko lepsi mineni ! Podle me jsi se spatne dival, oni ji ho brali! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Myslím že to bylo 2J0 0000 a bylo to na Karose Jj, tisum na Mercedesu jihlavskyho ICOMu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Jj, tisum na Mercedesu jihlavskyho ICOMu byl jsem v Jicine v Continentalu a tam stal u haly...tusim ze to byl mercedes jak rikas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 A tady jedna ze sídliště Lužiny nerikej ze nevis ci tohle je.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 nerikej ze nevis ci tohle je.... tvoje ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Myslím že úplatní úředníci nejsopu jen u nás, tohle lambo jsem fotil loni v létě u olomoucké olimpie. Asi nějakej chudák ze západu Nebo to bude tím, že v Německu lze za poplatek mít značku dle výběru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Nebo to bude tím, že v Německu lze za poplatek mít značku dle výběru... tohle je úplnej magor!!!!!! http://www.novinky.cz/clanek/131696-za-poz...ionu-korun.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 tvoje ? nene, ptica, ted spis uz jeho zena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 nerikej ze nevis ci tohle je.... Jasně že vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Myslím že úplatní úředníci nejsopu jen u nás, tohle lambo jsem fotil loni v létě u olomoucké olimpie. Asi nějakej chudák ze západu Ten vpravo už mu šroubuje kolo, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Ten vpravo už mu šroubuje kolo, ne? Jojo chce si je dat na fabku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Co to je to bile cosi ? To je jak nakej predelanej Saab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 (editace) Co to je to bile cosi ? To je jak nakej predelanej Saab Jestli to neni naky upraveny auto od automobilky Holden FJ odnoz GM Editováno: 30. leden 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Jestli to neni naky upraveny auto od automobilky Holden FJ odnoz GM Todle je zas jak Opel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 no v te bile je to krasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 me se holdeny vzdycky libily a to ani nevim proc OT - michale cos to udelal svymu avataru ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 me se holdeny vzdycky libily a to ani nevim proc OT - michale cos to udelal svymu avataru ? No takovej pokus jak by to vypadalo kdyby se trochu stribrne barvy zakrylo cernou Malicko o tom premyslim, docela se mi to libi, ale spousta lidi rika, ze neee, takze nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 ja rikam ano a to sem prezident Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 No takovej pokus jak by to vypadalo kdyby se trochu stribrne barvy zakrylo cernou Malicko o tom premyslim, docela se mi to libi, ale spousta lidi rika, ze neee, takze nevim Ja rikam ano co se koles tyce! Me se to libi, ale nevim, ty jako priznivec serie RS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Ja rikam ano co se koles tyce! Me se to libi, ale nevim, ty jako priznivec serie RS No praaaaave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 no ale zase to nikdo nema, RS uz ma kazda lama, hlavne ty kola treba michalF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Todle je zas jak Opel Vždyť jo. Holden je Australskej OPEL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 no ale zase to nikdo nema, RS uz ma kazda lama, hlavne ty kola treba michalF Abych nekoupil od Tebe ty tvoje ... myslim ze za 500Kč/ks bychom se mohli domluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Abych nekoupil od Tebe ty tvoje ... myslim ze za 500Kč/ks bychom se mohli domluvit. Ty voe, to by ti musel jeste jako darek dat obuty zimaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky