Luďa Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Díky za osvětu, tohle jsem opravdu nevěděl, ale zase jsem o něco chytřejší. Teď nic proti těm, jež jste v armádě, ale můj názor na armádu ČR se nezmění, podle mne zbytečnost a to drahá zbytečnost. Protože když o něco půjde, nikdo se nás na nic ptát nebude, jsme malí a většina armád by nás ušlapala beze zbraně. A ty Gripeny? Škoda slov Bohužel musim souhlasit s Tvýma slovy.Je to tak.Trochu k smichu,trochu k pláči že ty peníze ktery jsou určeny k pronájmu Gripenu mohli být použity uplně někde jinde...třeba na výstavbu dálnic a komunikaci. Nikdy jsem neřekl, že v armádě je nějaký posera, jen prostě si myslím, že armáda pro tuhle zemi, je v současné době zbytečnost. Tím netvrdím, že např. chemici či jiní nebudou špičkou ve svém oboru V něčem máš pravdu, ale když byli povodně a podobné živ. pohromy tak byla nepotřebná armáda dobrá. JJ, to je pravda, jak nachumelí, naprší, hoří, tak si leckdo vzpomene, ale i do toho tu army je O tom to je. Když se nic neděje sme naprd a "darmožrouti". Ale ještě když sem sloužil v Havlíčkově Brodě u 4.BRN tak nám všichni nadávali.ale pak se něco stalo-sních,velká voda,havárka a lidi volali a byli rádi když sme do půl hoďky naběhli a makali. Nehledě na to co se vytahalo kamionů nad H.B. a proházelo chodníků. Pak se lidi chovali jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 O tom to je. Když se nic neděje sme naprd a "darmožrouti". Ale ještě když sem sloužil v Havlíčkově Brodě u 4.BRN tak nám všichni nadávali.ale pak se něco stalo-sních,velká voda,havárka a lidi volali a byli rádi když sme do půl hoďky naběhli a makali. Nehledě na to co se vytahalo kamionů nad H.B. a proházelo chodníků. Pak se lidi chovali jinak. Takze vas klidne muzou prejmenovat z AČR na TS mesta XYZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Něco z Floridy velkej mazel!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Buell to je velká masírka!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Něco z Floridy Az na ten strasnej predni spoiler se mi to libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Dnesni ulovek z Jizni spojky..Asi se mu nechtelo po svejch.. Mazlik !! Takova naprosto neprotekcni znacka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 ty vole bracha se zrovna z floridy vratil dobra shoda taky neco vybleknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 marty tak to je srdcovka...zase sem si vzpomnel na tu dobu, parada.... jeste ze je mam vyvesen tady v praci kolem sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 marty tak to je srdcovka...zase sem si vzpomnel na tu dobu, parada.... jeste ze je mam vyvesen tady v praci kolem sebe Aaaaa,ja vedel,ze se ozves... Hlavne,ze se libi... To z Tebe maji asi u Rencka radost,ze mas vsude Bentleye,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 njn ale tak vic je sere model novy astry pod monitorem arnage tu mam taky v takovy luxus krabicce ale toho na noc schovavam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 (editace) Není to z ulice, teď mi to přišlo mailem. Forda nemusím, ale tohle beru všemi deseti..... Editováno: 25. Březen 2008, autor: murder Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Už to sem myslím dával myslím palo, ale nice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 take kola si dam na Supa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Už to sem myslím dával myslím palo, ale nice. Tak to sorry, ale je to nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 http://www.octaviaclub.cz/test/index.php?o...45&catid=41 4 octavky z Petrohradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 http://www.octaviaclub.cz/test/index.php?o...45&catid=414 octavky z Petrohradu No ty woe,hlavne na ty druhy fotce ty limuziny udelany s Ecsalada a Navigatora... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 No ty woe,hlavne na ty druhy fotce ty limuziny udelany s Ecsalada a Navigatora... jj hustota jinej svet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 jinej kousek a pokračování zítra to v tom snad i bydlí :) :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 zepredu je krasnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Já z něj mám pocit jako ze všech nových škodovek poslední dobou aneb je třeba si na něj zvyknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 No taky z nej mam divnej pocit, ale ono az se na to daj poradny kola tak to zas bude nekde jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 vcra sem ho nafotil u O2 areny tak ho sem pak dam ,el tak 18ky, cernej, no mrda, jen tomu zadku sem neprisel tolik na chut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 vcra sem ho nafotil u O2 areny tak ho sem pak dam ,el tak 18ky, cernej, no mrda, jen tomu zadku sem neprisel tolik na chut Zadek spravi KOMBI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 jo vlastne ja mam ted PC s bluetooth, tak ja to sem nakopu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 voila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky