mischicka Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 No taky z nej mam divnej pocit, ale ono az se na to daj poradny kola tak to zas bude nekde jinde vcra sem ho nafotil u O2 areny tak ho sem pak dam ,el tak 18ky, cernej, no mrda, jen tomu zadku sem neprisel tolik na chut Jj, zadek mi vadí asi nejvíc, ale třeba se to časem poddá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 voila Mě se líbí moc a moc jen peníze jaksi chybějí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Zadek spravi KOMBI A na ten si počkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 A na ten si počkám Co bude s Lízou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Co bude s Lízou ? Co by bylo, buď půjde do světa a nebo zůstane skoroženě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Ten zadek je opravdu hnusnej a předek mi tedy taky nepříjde nikterak excelentní, Připomíná mi zepředu spíše Bramboráka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Ten zadek je opravdu hnusnej a předek mi tedy taky nepříjde nikterak excelentní, Připomíná mi zepředu spíše Bramboráka. No to víš, Mondeo to není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Dnesni ulovek z Jizni spojky..Asi se mu nechtelo po svejch.. V pátek jsem ho viděl jezdit na Praze 9, pčesněji Kolbenova ulice. Na předních sedadlech igelit a řídil nějakej mechanik. Tak se nedivím, že ho nejdříve vezli na odtahovce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 No to víš, Mondeo to není Nic v tomto směru jsem taky ani nenaznačoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Nic v tomto směru jsem taky ani nenaznačoval zas je hezci nez tvoej voctafka ) hihi ja ho videl taky jak zralok, jen vzadu kravatka, extremne mista na nohy a veoredu kravatak ridic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Nevim.. Octa..ale me se moc nelibi... Příšerná zpleskanina...hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Nevim.. Octa..ale me se moc nelibi... Radsi hezkou seriovku nez takovouhle zmutlaninu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 neco starsiho vylovenyho z mobilu Heheeee,tu Sierru znam.. Ta stava v Resslovce,resp na karlaku.. A ta Fabka..bych videl na jednu velkou reklamu na Autostyl Janko.. lol @abado: Ono na ty Octe taky neni nic,co by se cloveku melo libit,krom toho,ze je to Octa.. Nechapu lakovani tohohle stylu..Nebo kdyz nekdo da stribrny listy na tmave modrou octu apod.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 imitace chrom priznam se ze sem vo tom u svy prvni octy premyslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 tohle na me dneska baflo z poza rohu, vyjel z toho parkoviste jako dobytek, malem jsem se pos***. Uz jsem ho pak nedojel abych udelal fotku ze predu, i takhle je videt co je to za Mamuta. Takovej mensi dodge Na US pomery nic extra velkeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Přesně tak, skoro by se dalo říct autíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Tu Sierru uz jsem tu par dni nevidel, asi to ukrad nakej sberatel kuriozit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 tak něco z ulice Ten Chevi je fakt boží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 No díky Michale má to ducha jako prase! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 No díky Michale má to ducha jako prase! Pro me ma v soucasnosti ducha spis Japonsko, trebas tohlencto, za to bych dal levy varle, pravou ledvinu, kus zaludku, pul kralovstvi a klidne obe ruce princezny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Pro me ma v soucasnosti ducha spis Japonsko, trebas tohlencto, za to bych dal levy varle, pravou ledvinu, kus zaludku, pul kralovstvi a klidne obe ruce princezny Koukam,ty by si to auto MOC chtel,vid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Pro me ma v soucasnosti ducha spis Japonsko, trebas tohlencto, za to bych dal levy varle, pravou ledvinu, kus zaludku, pul kralovstvi a klidne obe ruce princezny Proč mi to děláte :help: Lexán je můj velkej sen!!! Tohle je prej pěkný kladivo!!! Ale já nejraději LS 600h :wub: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Tak kdyz se Ti tak libi Chytl sem ho pred par lety na autosalonu v NYC. Tohle jezdí po Pardubicích černý a fakt to můžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Koukam,ty by si to auto MOC chtel,vid? Nehorazne moc Je to poznat coz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Proč mi to děláte :help: Lexán je můj velkej sen!!!Tohle je prej pěkný kladivo!!! Ale já nejraději LS 600h :wub: Mno jo, pjetilitr, vosmivalec, toho je sem skoda i kdybych na to mel, ale je to krasavec, fakt smekam, japka umi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky