Přejít na obsah

Fotografické úlovky z ulic

Byrto

Doporučené příspěvky

svond byl i clenem klubu, podivam se jestli jeste stale je, koukam zabiak studuje na cvutu a sel smerem v FS :)

uz lepsi? lol

jj přesně tak. To v pozadí jsou laborky FS a odsaď sem šel k autu. :)

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešní ulovek. Zezadu už tak pěkná nebyla měla starej nárazník. A uvnitř starej interiér

Edit: zamazal jsem spz je to člen fora :)

dík za fotku... ;) ...jinak na zadek nejsou penízky..:-(....ale interier bude, sice předělanej starej, ale snad to bude vypadat líp než starej interier....

Odkaz ke komentáři

Moc hezky udelanej golfik, andhernej lak, nadherny kolesa, celkove fakt pekny. Bohuzel ve chvili kdy se nam rozhodl ukazat jak mu to jede se objevil dost slusnej oblak cerneho dymu :(

Urcite to muselo mit i brutalni vyladenej sportovni zvuk traktoru :)

Odkaz ke komentáři

To nevim, to sem v aute neslysel, rvalo radio. Ale jako golfik fakt nadhernej, jen by mu to mel nekdo poladit aby to tak nehulilo, uplne to zkazilo dojem z toho auta.

Vypada pekne, mam pocit, ze byl v Mimoni v libovkach loni na podzim, nebo jako VIP. No to si myslim, ale nekdo si na tom dymu zaklada. Onehda prede mnou jela naka audina, taky poladeno, ale jel sem za nim asi 2km na dalnici a nemoh sem dejchat, debil. Emise v CR fakt "nejdou" podplatit. A paxe tu v jinejch tematech resi, jak cip na benzinu zkurvi emisni hodnoty. Pritom mi z toho jde desetina toho, co nekterejm ropakum a emisema projdu s naprosto cistym stitem :)

Odkaz ke komentáři

Vypada pekne, mam pocit, ze byl v Mimoni v libovkach loni na podzim, nebo jako VIP. No to si myslim, ale nekdo si na tom dymu zaklada. Onehda prede mnou jela naka audina, taky poladeno, ale jel sem za nim asi 2km na dalnici a nemoh sem dejchat, debil. Emise v CR fakt "nejdou" podplatit. A paxe tu v jinejch tematech resi, jak cip na benzinu zkurvi emisni hodnoty. Pritom mi z toho jde desetina toho, co nekterejm ropakum a emisema projdu s naprosto cistym stitem :)

Njn ... ono je to celkove u nas na hovno ... nesmis nic predelavat, emise i stk podplatis atd .. proste na hovno ... libi se mi jak nektere veci fungujou treba v nemecku.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...