Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

Mam problém s rozjižděním u mojí fabky 1.9 Tdi pd 74kw když se rozjíždím s minimem plynu tak je vše v pořadku , ale jakmile přidám víc plynu tak auto jakoby vibruje a je slyšet takové jakoby bouchaní bych to přirovnal děla to na 1dničku i na zpátečku při jizdě nejsou žadné problémy se spojkou řadit jde lehce kvalty nejdou přes zuby. Silentbolky na motoru jsou nové a spojková sada vyměněná tj.lamela přitlačak ložisko ,ale žadné změny v rozjíždění olej v převodovce je taký nový . Nesetkal se nekdo stímto nebo nejaký napad co by to mohlo být ? předem děkuji za odpoved 

Vloženo

Mně to taky vibruje, když mám otáčky lehce nad volnoběhem a spojku v záběru.  Dělá mi to, i když mám zařazenou dvojku.  Nezhoršuje se to, tak to zatím neřeším.  Podezřívám EGR ventil, protože z něj trochu prská olej.  Před další technickou ho možná zkusím vyměnit.

Vloženo

Ještě jsem si všiml, že zobrazovaná skupina 013 při volnoběhu (Vlastní diagnostika IV v dílenské příručce vstřikování ATD/AXR) je u jednoho válce lehce mimo toleranci.  Ale nevím, jestli to s tím souvisí nebo ne.  Na dálnici ten motor jezdí 180 km/h zcela plynule a bez vibrací.  Ty vibrace nastávají jen při velmi nízkém výkonu motoru.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...