vrkal Vloženo 2. leden 2021 Sdílet Vloženo 2. leden 2021 Chci pořídit nerez ochrannou lištu hrany zadního nárazníku. Nemáte zkušenosti s konkrétním výrobkem např. https://www.auto-doplnky.com/listy-na-prah-patych-dveri-skoda-superb-iii-2015-a10016 , nebo je nejlepší vzít origo Škoda https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/ochranna-lista-nakladove-hrany-superb-iii-combi/p/3V9061195 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. leden 2021 Sdílet Vloženo 2. leden 2021 Mel jsem od prvotniho provozovatele transparentni folii. Ve vysledku sla obratem dolu, protoze poskrabana byla uplne stejne hnusna jako poskrabany naraznik. Ten ale prezil bez ujmy a ted funguje bez problemu i bez folie. Musis se rozmyslet, jestli ti pripadne poskozeni stoji za to mit tam takovou vec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fx99 Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 (editace) ahoj vrkal , já dával tento , nechtěl sem blejskavej chrom , za mne spokojenost....... https://www.obautodily.cz/skoda-superb-iii-combi-ochranny-kryt-zadniho-narazniku-design-vv-glossy-silver-11527cz1093/ Editováno: 3. leden 2021, autor: fx99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 Jen se zeptsm co tam nakladate ze ten naraznik dojebavate ? U zadneho auta sem nemel orvanej naraznik.od nakladani zavazadel atd. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 3. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2021 (editace) Mám tu rovnou horní plochu nárazníku doškrábanou od předchozího majitele (bratr) a toto mi přišlo i z estetického hlediska jako nejlepší varianta jak vše zakrýt (zbytek je totiž OK), navíc je i vryp přímo na hraně, takže proto chci s tím překrytem hrany. Editováno: 3. leden 2021, autor: vrkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 před 11 hodinami, ČudlR napsal: Jen se zeptsm co tam nakladate ze ten naraznik dojebavate ? Stačí keď sa pustíš do prerábky domu a sťahovania nábytku a ojebané to máš eins - zwei... 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 Nebo když máš psa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 Psa mam ten jezdi vzadu na sedacce na ktery je plachta. Nevim no jako par veci sem prevazel dokonce u fabier rs sem vezl i dost casti nabytku do bytu z ikey a vzdycky si davam pozor aby se to nesvezlo po narazniku. Jinak mam v kufru oboustrany koberec a ten ma este takovej kus kterej se da prehodit prave pres naraznik 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franco Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 Já jsem pořídil tu folii a nemám s ní problém (kromě malé bublinky, přehlédnuté při aplikaci). Vidět skoro není, proti nerezu není tak okatá a účel splní. Když se odrbe, tak se dá bez problémů sundat a případně dát nová. Pokud je už nárazník odřený, tak nerezová to elegantně zakryje. Co se týče odírání - já sám jsem docela cíťa a zároveň opatrný. Moje auta jsou po 4 letech prakticky jako nová. Ale zrovna u novýho auta jsem při vykládání věcí z kufru štrejchnul prázdnou kartonovou krabicí o špinavou hranu nárazníku a hned jsou tam vlasové škrábance... Když se pak nakládá něco těžkýho nebo horšího na manipulaci, tak je to hned. Tím spíš že zadek auta je špinavej furt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 4. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2021 Folii nechci, právě kvůli tomu viditelnému poškození, takže jedině ta nerez. No asi nezbyde než to někde omrknout fyzicky jak je jaká lišta kvalitní a pak se rozhodnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 Mám lištu ale černou. Dával jsem ji pár dní po koupi a spokojenost 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 At se nikdo na me nezlobi, ale to bych mel radsi odreny naraznik :-) 1 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 Někdo raději preferuje dlouhodobější ochranu laku auta, před efektním vzezřením, i takový Superb III je pro mnohé pouhé pracovní auto. Na druhou stranu ta lesklá černá dosti moc razí, matnější by snad mohla být vhodnější A ten nerez je pro mne docela OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fx99 Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 mám tuto ,za mne v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 5. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2021 před 11 hodinami, fx99 napsal: mám tuto ,za mne v pohodě Od jakého výrobce ji máš? Kvalita je Ok (myslím zejména zda nemá tendence se odlepovat)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 (editace) Já mám zkušenost s výrobcem Milotec. Koupil jsem lištu v provedení alu brush. Sice o něco dražší než konkurence, ale zaručená kvalita. Editováno: 5. leden 2021, autor: dafro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fx99 Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 Ahoj ,kupoval sem tady a je TOP,nic se neodlepuje ,sedi naprosto dokonale https://www.obautodily.cz/skoda-superb-iii-combi-ochranny-kryt-zadniho-narazniku-design-vv-glossy-silver-11527cz1093/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novisekpetr Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 (editace) Zdravím, jestli nechceš nic výrazného tak folie je dobrá volba, měl jsem ji na Sup2 a vydržela fakt hodně. Teď tam mám černou lištu Milotec v klavír laku, mě se tam líbí, ochrannou funkci plní a ostatních názor mě nezajímá 😉 Editováno: 28. leden 2021, autor: novisekpetr 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Bezbolestny Vloženo 16. Září 2021 Sdílet Vloženo 16. Září 2021 Já koupil ochranou folii za 40 kč a v pohodě a ani to není moc vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.