Publikováno Leden 2, 20214 r Chci pořídit nerez ochrannou lištu hrany zadního nárazníku. Nemáte zkušenosti s konkrétním výrobkem např. https://www.auto-doplnky.com/listy-na-prah-patych-dveri-skoda-superb-iii-2015-a10016 , nebo je nejlepší vzít origo Škoda https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/ochranna-lista-nakladove-hrany-superb-iii-combi/p/3V9061195 ?
Leden 2, 20214 r Mel jsem od prvotniho provozovatele transparentni folii. Ve vysledku sla obratem dolu, protoze poskrabana byla uplne stejne hnusna jako poskrabany naraznik. Ten ale prezil bez ujmy a ted funguje bez problemu i bez folie. Musis se rozmyslet, jestli ti pripadne poskozeni stoji za to mit tam takovou vec.
Leden 3, 20214 r ahoj vrkal , já dával tento , nechtěl sem blejskavej chrom , za mne spokojenost....... https://www.obautodily.cz/skoda-superb-iii-combi-ochranny-kryt-zadniho-narazniku-design-vv-glossy-silver-11527cz1093/ Upraveno Leden 3, 20214 r od fx99
Leden 3, 20214 r Jen se zeptsm co tam nakladate ze ten naraznik dojebavate ? U zadneho auta sem nemel orvanej naraznik.od nakladani zavazadel atd.
Leden 3, 20214 r Autor Mám tu rovnou horní plochu nárazníku doškrábanou od předchozího majitele (bratr) a toto mi přišlo i z estetického hlediska jako nejlepší varianta jak vše zakrýt (zbytek je totiž OK), navíc je i vryp přímo na hraně, takže proto chci s tím překrytem hrany. Upraveno Leden 3, 20214 r od vrkal
Leden 3, 20214 r před 11 hodinami, ČudlR napsal: Jen se zeptsm co tam nakladate ze ten naraznik dojebavate ? Stačí keď sa pustíš do prerábky domu a sťahovania nábytku a ojebané to máš eins - zwei... 😉
Leden 3, 20214 r Psa mam ten jezdi vzadu na sedacce na ktery je plachta. Nevim no jako par veci sem prevazel dokonce u fabier rs sem vezl i dost casti nabytku do bytu z ikey a vzdycky si davam pozor aby se to nesvezlo po narazniku. Jinak mam v kufru oboustrany koberec a ten ma este takovej kus kterej se da prehodit prave pres naraznik 😉
Leden 4, 20214 r Já jsem pořídil tu folii a nemám s ní problém (kromě malé bublinky, přehlédnuté při aplikaci). Vidět skoro není, proti nerezu není tak okatá a účel splní. Když se odrbe, tak se dá bez problémů sundat a případně dát nová. Pokud je už nárazník odřený, tak nerezová to elegantně zakryje. Co se týče odírání - já sám jsem docela cíťa a zároveň opatrný. Moje auta jsou po 4 letech prakticky jako nová. Ale zrovna u novýho auta jsem při vykládání věcí z kufru štrejchnul prázdnou kartonovou krabicí o špinavou hranu nárazníku a hned jsou tam vlasové škrábance... Když se pak nakládá něco těžkýho nebo horšího na manipulaci, tak je to hned. Tím spíš že zadek auta je špinavej furt.
Leden 4, 20214 r Autor Folii nechci, právě kvůli tomu viditelnému poškození, takže jedině ta nerez. No asi nezbyde než to někde omrknout fyzicky jak je jaká lišta kvalitní a pak se rozhodnu.
Leden 5, 20214 r Někdo raději preferuje dlouhodobější ochranu laku auta, před efektním vzezřením, i takový Superb III je pro mnohé pouhé pracovní auto. Na druhou stranu ta lesklá černá dosti moc razí, matnější by snad mohla být vhodnější A ten nerez je pro mne docela OK.
Leden 5, 20214 r Autor před 11 hodinami, fx99 napsal: mám tuto ,za mne v pohodě Od jakého výrobce ji máš? Kvalita je Ok (myslím zejména zda nemá tendence se odlepovat)?
Leden 5, 20214 r Já mám zkušenost s výrobcem Milotec. Koupil jsem lištu v provedení alu brush. Sice o něco dražší než konkurence, ale zaručená kvalita. Upraveno Leden 5, 20214 r od dafro
Leden 6, 20214 r Ahoj ,kupoval sem tady a je TOP,nic se neodlepuje ,sedi naprosto dokonale https://www.obautodily.cz/skoda-superb-iii-combi-ochranny-kryt-zadniho-narazniku-design-vv-glossy-silver-11527cz1093/
Leden 28, 20214 r Zdravím, jestli nechceš nic výrazného tak folie je dobrá volba, měl jsem ji na Sup2 a vydržela fakt hodně. Teď tam mám černou lištu Milotec v klavír laku, mě se tam líbí, ochrannou funkci plní a ostatních názor mě nezajímá 😉 Upraveno Leden 28, 20214 r od novisekpetr
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.