Přejít na obsah

novisekpetr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení novisekpetr

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

4

Popularita

  1. Zdravím, jestli nechceš nic výrazného tak folie je dobrá volba, měl jsem ji na Sup2 a vydržela fakt hodně. Teď tam mám černou lištu Milotec v klavír laku, mě se tam líbí, ochrannou funkci plní a ostatních názor mě nezajímá 😉
  2. Prý už jiné dveře než faceliftové nelze sehnat
  3. Tak 5.dveře vyměněny 👍 od 4.ledna auto v servisu, 6. dorazily nové dveře, týden v lakovně, 15.ledna hotovo. Teda ještě nemám spojler, prý dorazil nějaký zdeformovaný tak čekám na nový. Musela být vyměněna i kamera. Jen mohl být nápis Škoda v černé barvě, Superb a 4x4 se lepí trochu někam jinam, ale to už jsou detaily.
  4. Raději prý říkají 14 dní, jinak snad týden. Neví ještě co se tam bude dělat jestli objednání lakovnu nebo dveře 🤔😅
  5. ŠA reklamaci uznala 👍 Teď už jde jen o to zda vymění celé páté dveře nebo jen opraví a nalakují prý podle toho jak to bude prorezlé po vybroušení 🤔 4.ledna vezu na opravu, 14 dní si počkám 😔
  6. Dealer reklamaci vzal ( servisky + měření laku jsou v pořádku) do týdne se má vyjádřit Škoda. Vypadá to nadějně 🙏😉 ještě si říkám jaké dveře to budou, už nové s nápisem Škoda 🤔 zatmavené sklo, kamera, LED SPZ??? Origo Sportline?
  7. Dík za info pánové, kouknu i na další místa. 👍 auto je dovoz z Německa, autorizovaný servis v pravidelných intervalech, tak to snad nebude pro ně problém. Dám vědět jak jsem dopadl.
  8. Aha, serviska v pohodě, ale trochu jsem naivně čekal výměnu 5. dveří 😝😅 příští týden pořeším tak dám vědět
  9. Koupil jsem si S3 Sportline 12/2016 combi a zjistil že mám korozi kolem zadní kamery 😡🤯, viz foto. Máte někdo zkušenost? Jde uplatnit záruku na prorezavění?
×
×
  • Vytvořit nový...