Majklen Vloženo 17. leden 2021 Sdílet Vloženo 17. leden 2021 Dobrý den, prosím o radu při vynulování servisního intervalu. Dělám ho podle návodu z Youtube - při vyskočení hlášky Servis nyní držím tlačíko v pravé poloze "SET" a po pár vteřinách pootočím klíčkem v zapalování do další pozice. Vyskočí hláška vynulovat Servis? Potvrdím zmáčknutím tlačítkem SET, odpoví mi Servis vynulován, bohužel poté naskočí opět "Servis Nyní". Dělám to už po několikáté a nevím si už rady, oleje a filtry si měním sám, nedávno ve Škodě dělali rozvody a vodní pumpu. Jedná se o Octavii III 2014 1.6 TDI. Prosím, lze to vynulovat i bez diagnostiky? IMG_7863.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 17. leden 2021 Sdílet Vloženo 17. leden 2021 Nejspíš ne. Otec má 2013 a taky to nejde. Zkoušel jsem to asi milionkrát. A nakonec přes diagnostiku. Respektive olej snad šel, ale inspekce ne. U mojí 2016 to jde bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 17. leden 2021 Sdílet Vloženo 17. leden 2021 A vyskoci tato hlaska aj po nejakej dobe, ked je kluc opatovne vlozeny/zapalovanie zapnute? Mne zas ani za svet nesiel interval vynulovat diagnostikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majklen Vloženo 18. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2021 Ano, hláška mi naskočí okamžitě po vynulování servisu i po opětovaném vložení klíčku a pootočení. I když vynuluji a ihned nastartuji nebo i když vynuluji a vytáhnu klíč, je to pořád to samé a naskakuje mi pořád hláška. Nevím si už rady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 Dej to někomu s diagnostikou. Mělo by stačit i ELM327. Mně to taky nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majklen Vloženo 18. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2021 Myslím že právě malou Mini OBD 2 diagnostiku mám, poradíš co konkrétně mám hledat, nebo pod čím to mohu vymazat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 19. leden 2021 Sdílet Vloženo 19. leden 2021 Myslím, že by to měl umět i car scanner je volně ke stažení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GordonHawking Vloženo před 7 hodinami Sdílet Vloženo před 7 hodinami Taky jsem s tím bojoval, ale ony jsou tam ty intervaly dva. Jeden je olej a druhý je servisní prohlídka. Pokud nepomůže vymazání toho prvního, udělej to podle toho návodu, ale až ti tam naskočí "vymazat servis" tak počkej chvilku a mělo by ti to přeskočit na druhý servis prohlídky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.