Přejít na obsah

Majklen

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

632 zobrazení profilu

Oznámení Majklen

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Myslím že právě malou Mini OBD 2 diagnostiku mám, poradíš co konkrétně mám hledat, nebo pod čím to mohu vymazat?
  2. Ano, hláška mi naskočí okamžitě po vynulování servisu i po opětovaném vložení klíčku a pootočení. I když vynuluji a ihned nastartuji nebo i když vynuluji a vytáhnu klíč, je to pořád to samé a naskakuje mi pořád hláška. Nevím si už rady..
  3. Dobrý den, prosím o radu při vynulování servisního intervalu. Dělám ho podle návodu z Youtube - při vyskočení hlášky Servis nyní držím tlačíko v pravé poloze "SET" a po pár vteřinách pootočím klíčkem v zapalování do další pozice. Vyskočí hláška vynulovat Servis? Potvrdím zmáčknutím tlačítkem SET, odpoví mi Servis vynulován, bohužel poté naskočí opět "Servis Nyní". Dělám to už po několikáté a nevím si už rady, oleje a filtry si měním sám, nedávno ve Škodě dělali rozvody a vodní pumpu. Jedná se o Octavii III 2014 1.6 TDI. Prosím, lze to vynulovat i bez diagnostiky? IMG_7863.mp4
  4. No, až tak technický tip nejsem, abych tohle dokázal.
  5. No, určitě bych nechtěl aby se to rozpadlo a napadalo do motoru..
  6. Omlouvám se, ano je to plast. Dočetl jsem se, že se ještě dělá "vykuchání" (tedy odstranění) těch klapek ze sání a tím se sice zhorší spotřeba, ale zlepší výkon. Má někdo s tímto zkušenosti? Jinak děkuji Tomáši za odkaz, pokud odstranění těch klapek v sání nebude dobrý nápad, koupím ten díl co jsi mi poslal.
  7. Vypadá to naprosto jinak, to na odkazu vypadá jako plast, přitom to na autě vypadá jako kov. Lze nějak ověřit to, jestli to bude pasovat? Popř. jak?
  8. Dočetl jsem se, že se dají dát ty klapky pryč a nechat to průchozí - trochu více to žere, ale zase to prý lépe jezdí. Auto si plánuji nechat ještě rok, tak momentálně hledám nejlevnější řešení.
  9. Auto se dalo do Škody, kde se proměřila kabeláž i klapa. Vše je v pořádku.
  10. Tak dnes jsem se dostal k napojení diagnostiky. V příloze zasílám chyby. Pro info - seřídila se klapa a ujel jsem 4km, vypl motor na 20 min, potom ujel 30km a auto bylo 2 hodiny vklidu, poté jsem nastartoval a cca po kilometru opět naskočila kontrolka motoru.
  11. Konektory jsme prostříkli kontakt sprejem. Zkusím se domluvit a nechat to napojit a vypsat kody chyb.
  12. Dobrý den, mám problém se svou Octavii 1.8 TSI 118KW, rok výroby 2009. Poradíte co s tím?
  13. Dobrý den, mám fabii 1.2 HTP, rodinné auto 48 tis najeto sestrou (slušná řidička), já najel za cca 3 měsíce 9tis takže současně má najeto cca 57tis km. Když nastartuju a sedím v autě, klepe - nic nejde slyšet, jenom to jde cítit v nohách a v těle. Dnes se mi zobrazila kontrolka motoru tak jsem zajel do nejbližšího servisu co jsem měl po cestě. "Pochybný pán" dal auto na diagnostiku a řekl že kvůli oleje odešel jeden válec a oprava bude za 10tis a bude to trvat přes měsíc. Chci se jen zeptat zda li to dává smysl, téměř vůbec tomu nerozumím a jeho proslov a postup byl zvláštní. Zkusil bych zítra do Škody ve Frýdku, co mi na to řeknou. Prosím o nějaké rady, tipy apod.. Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...