Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosim o pomoc, verim, ze zde je nejaky pneu mechanik. Jak prosim zjistim rok vyroby pneu. Diky diky -_-

Na bočním plášti pneu je oválek, v něm 4 číslice, přičemž první dvě pozice jsou týden a zbytek rok výroby pneu.

Upraveno od aka

• Autor
Na bočním plášti pneu je oválek, v něm 4 číslice, přičemž první dvě pozice jsou týden a zbytek rok výroby pneu.

Tak tohle jsem hledal a zadny ovalek a 4 cislice.

• Autor

Nevite nekdo zda Skodovka davala na Octu Com Tdi r.v.02 na 15 litaky pneu: Micheli Pilot Primacy?

Nepripada mi pravdepodobne, ze by prvni obuti bylo Michelin.

• Autor

prosim zrusi.Dekuji

Nepripada mi pravdepodobne, ze by prvni obuti bylo Michelin.

Ja mel funglovku, 2003 benzin, pneu 205/60/15 a mel jsem z vyroby Michelin Pilot Primacy - super to pneu

Na kokty se davaly vetsinou continetaly aspon na ty lepsi teda :)

Na kokty se davaly vetsinou continetaly aspon na ty lepsi teda :)

Na OCty co vim a videl jsem, z 80% se davaly Matador, akcni modely s mimoradnou vybavou meli jak rika kolega Continental, v mem pripade Michelin, Dunlop, co proste meli tak tam hodili... ;)

Já měl od výroby Continental a naposled.

Já měl od výroby Continental a naposled.

Ja mel z vyroby taky, pak jeste 2x, ted na zimu very GY a na leto zatim Dunlop, ale uz sou placaty, pujdou...

Já měl z výroby Matadot. Podle značky byly vyrobeny 2001 jako auto. Koukal jsem na to v servisu, když jsem měnil gumy. Takže předpokládám, že byly origo. A vydržely dost. Měnil jsem je při 90 tisících, takže kdyby se jezdila polovina na letních, myslím, že je to slušné. Na léto jsem ale pak dal GY a na zimu Pirelky.

Já když kupoval RS nové,v roce 2003,tak jsem ho měl na Michelinech Pilot ...to byly fakt skvělé pneu -_-

Já když kupoval RS nové,v roce 2003,tak jsem ho měl na Michelinech Pilot ...to byly fakt skvělé pneu -_-

Jo jo to jsem rikal vyse, vazne zatrim nej co jsem prubnul! ;)

• 3 týdny později...

zdravím mám octu 02, elegance a pneu michelin z výroby -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.