coky14 Vloženo 7. Únor 2021 Sdílet Vloženo 7. Únor 2021 Zdravím, Potřeboval bych poradit,již třikrát jsme vyměnil předřadný odpor ventilátoru a pokaždé mi přestane fungovat a ventilátor fouká pouze na čtvrtý stupeň,nevíte někde co bych měl udělat, abych to pořád nemusel řešit?jestli vyměnit ovládání, nebo ventilátor nebo to bude někde v elektrice? Klimatizace je manuální Předem děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Únor 2021 Sdílet Vloženo 8. Únor 2021 pokud je přidřený ventilátor může přetěžovat odpory pokud jsi koupil neoriginální díl tak většinou je nižší kvalita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coky14 Vloženo 8. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2021 Děkuji, může to klidně být ten odpor? Koupil jsem originál, jenom ne úplně nový, nebo bude lepší vymontovat ten ventilator a podívat se na něj? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Únor 2021 Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 já bych ho zkontroloval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.