Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jaké jste pořídily? 

Origo za 5000 se mi moc pořizovat nechce. Na druhou stranu s T-Drážkou, ne kterou bude pasovat origo strešní box se jich moc nedělá, a jestli sedí dobře na Karoq nevím jak zjistit.

Upraveno od cvak

Tak si zkus vybrat tady Thule příčníky pro Karoq, mají Thule i za 2 800 Kč. Já pak půjdu zřemě do těch WingBars. Ty použiju i na na další auta, jen se dokoupí příslušné patky. 

Upraveno od Swordfish76
vlozen link

Ja mam z OII kupovane v Lidli (za 30E) a pasuju aj na lyžiny Karoq bez problémov. Používam ich na prenášanie lyží.

Mám stejné z Lidlu a fungují

• Autor

To vypada moc pekne, ale 7k kvuli jedne ceste rocne na chatu a jedne do alp se mi asi nechce davat. 

Zatim to vidim na tohle https://www.stresninosicepraha.cz/Pricniky-Menabo-Dozer-d5216.htm 

Pripadne #sectionhttps://pricniky-podelne-stresni-nosice.heureka.cz/pricniky-hakr-0013-plus-0015/specifikace/#section - ale to menabo vypada aerodymaciteji, plus to bude asi podobne tomu co bylo v lidlu? Ted tam vidim jen jednu bez T sroubu, a druhou moc sirokou https://www.lidl-shop.cz/MENABO-Hlinikovy-stresni-nosic-Tiger-XL-132-cm/p100236927 

Ty WingBar Edge jsou pěkné, ale celkem nízké. Chce si to vyzkoušet namontované s držákem lyží a lyžemi, jestli pak to vysoké vázání nebude bouchat do střechy. Jinak se dají samozřejmě sehnat levnější kousky např. od Hakr, Neumann a nebo ty z Lidlu od Menabo. Ale tam bývá problém s korozí (většinou je to pogumovaná ocel) a s hlučností.

• Autor

Ty Menabo Dozer maji vcelku dobre recenze, jsou hlinikove a maji celkem aerodynamicky profil(ne tak jako wingbary), asi skoncim u nich. 

• 1 měsíc později...
  • Autor

Hmm, tak dnes jsem prebral auto, a box byl na origo pricnicich...

Kdyby nekdo chtel Menabo Dozer 120cm nerozbalene, tak mi napiste SZ :)

@Cvak - Minulý týden jsem si ty Menaba koupil, to jsi to sem nemohl hodit o pár dní dřív? :D 

Ale on po tom někdo hned skočí ;)

• 1 rok později...

Zdravím, mám dotaz. Neví někdo jestli originál přičníky na Karoq by pasovaly i na Atecu?? Děkuji za info. 

Thulle pasuje tak asi bude aj original

• 1 rok později...

Chtěl bych se zeptat, mám originální Škoda nosiče a ztratila se mi ta guma která doléhá na hagusy.. tolik peněz to stojí a je to tam nacvaklé jen na takový plastový čudlík.. lze tato guma nějak samostatně dokoupit? Našel jsem pouze číslo dílu na náhradní zámky a klíče, ale na tu gumu ne.

IMG_20210219_170238.jpg

IMG_20210219_171630.jpg

• 11 měsíců později...

Ahoj ve spolek,

pro změnu vybírám příčníky - budu rád, když se podělíte o zkušenosti a váš výběr.

Zatím váhám nad Thule https://www.sportobchod.cz/stresni-nosic-wingbar-edge-pro-skoda-karoq-5-dr-suv-se-stresnimi-podelniky-hagusy-2018-.htm

Výhledově na nich bude okov-rakev, ale jako první se na nich asi povezou nějaké trámky a žebřík = omotáváte je něčím, než na ně hodíte nějaké dřevo nebo jiné předměty

mimo rakev?

Děkuju všem za tipy a rady. :-)

Tyhle pricniky mam take. Jsou drazsi, ale super. Diky aerodinamickemu tvaru ani prilis nehuci a nepusobi rusive. Jsou nizsi, nez bezne.

Pokud vezu bezny naklad, nicim je neomotavam. Podlozil bych to jedine pri nalozani nejakeho srotu. Dulezite je naklad pripevnit tak, aby se nepohnul.

A tím, že jsou nižší, nevadí to něčemu?

Nevadi. Jen musis pocitat s tim, ze je naklad blize strechy. Pro vozeni rakve, desek, tycoviny,... uplne v pohode. A vzhledove to vypada pekne (neni na strese takove "leseni", jako u nekterych pricviku).

Já jsem si koupil tyto černé příčníky, mám černé auto:https://www.nosice-autoboxy.cz/nosice-autoboxy-cz/eshop/13-1-Stresni-nosice/158-2-Nosice-podle-znacky-auta/5/2701-Stresni-nosic-pricniky-Aguri-Prestige-S9B-pro-SKODA-Karoq-2017-2020-s-podelniky

Chtěl jsem černé, nízké a bez přesahů. Rakev jsem koupil Thule Motion XL a pasuje dobře. Střešní box  má dokonce otvor na ploutvičku (anténu) a díky tomu je těsně nad střechou.

Ty vpadají taky dobře. A za dobrou cenu. Díky 

• 7 měsíců později...

Kdyby někdo měl zájem prodám levně originál příčníky,nosič.

• 7 měsíců později...

Ahoj nema nekdo foto pricniku na aute thule wingbar evo.Zdaji se mi dost dlouhe tech 127cm hlavne vzadu.

• 1 rok později...

Ahoj, já mám z o3 fl 118cm a je to těsně :-D

IMG_6181.jpeg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.