Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, neřešil tady už někdo dovybavení tlačítka "mode" u řadící páky? Škoda karoq 1,5 TSi DSG. Díky za případné poznatky

• Autor

To skutečně nikoho nenapadlo dovybavit svůj vůz DSG tlačítkem změny jízdního režimu? Pokud tam z výroby nebylo? Ne vždycky si  každý kupuje auto které si může nakonfigurovat podle svého.. Z fabriky to stojí cca 3 000. Podělte se o zkušenost.. Dík

Ono je otázkou, k čemu by to vůbec bylo? Možnosti individuálního nastavení jsou dnes prakticky nulové a do režimu sport to lehce přepneš řadící pákou. Snad u nějaké vyšší výbavy.

• Autor

Díky za alespoň za nějakou reakci. Takže ty vůbec kromě sportu a normálu nepoužíváš změny jízdních režimů?

Je to fajn, že si můžeš nastavit idividálně styl nastavení od klimy a po převodovku

Je tedy pravda, že tlačítko mode jsem už rok nepoužil. Pro vyjetí do zasněženého kopce mám tlačítko off-road a když chci předjíždět a vím, že mě automat neposlechne ihned, přepnu na ruční řazení.

@Vousáč já už jezdím jen na SPORT. Do Škodovky jsi zkoušel napsat? Podle mě to bude jen sw záležitost. Ještě bych zkusil přímo oslovit @ferda25. Pokud on neumí, tak nikdo.

• Autor

Díky za reakce. Zkusím se tedy zeptat odborníka..

Také by mě to zajímalo.. Carista tam má položku na dokódování, ale vyhodí to chybovou hlášku..asi proto, protože tam není to tlačítko reálně. Na Aliexpressu jsem našel že se dá koupit, ale bylo to pro Kodiaqa..

• Autor

Co jsem zjistil, mělo by to být na kodiaq a karoq shodné..

https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/566927225biha-panel-tlacitek-skoda-31727.html

• 2 měsíce později...

Ahoj zeptám se když nemám tlačítko mode tak nemůžu měnit jízdní režimy? Jen tedy D a Sport?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.