Publikováno Únor 22, 20214 r Zdravím, neřešil tady už někdo dovybavení tlačítka "mode" u řadící páky? Škoda karoq 1,5 TSi DSG. Díky za případné poznatky
Únor 28, 20214 r Autor To skutečně nikoho nenapadlo dovybavit svůj vůz DSG tlačítkem změny jízdního režimu? Pokud tam z výroby nebylo? Ne vždycky si každý kupuje auto které si může nakonfigurovat podle svého.. Z fabriky to stojí cca 3 000. Podělte se o zkušenost.. Dík
Únor 28, 20214 r Ono je otázkou, k čemu by to vůbec bylo? Možnosti individuálního nastavení jsou dnes prakticky nulové a do režimu sport to lehce přepneš řadící pákou. Snad u nějaké vyšší výbavy.
Březen 1, 20214 r Autor Díky za alespoň za nějakou reakci. Takže ty vůbec kromě sportu a normálu nepoužíváš změny jízdních režimů?
Březen 1, 20214 r Je to fajn, že si můžeš nastavit idividálně styl nastavení od klimy a po převodovku
Březen 1, 20214 r Je tedy pravda, že tlačítko mode jsem už rok nepoužil. Pro vyjetí do zasněženého kopce mám tlačítko off-road a když chci předjíždět a vím, že mě automat neposlechne ihned, přepnu na ruční řazení.
Březen 1, 20214 r @Vousáč já už jezdím jen na SPORT. Do Škodovky jsi zkoušel napsat? Podle mě to bude jen sw záležitost. Ještě bych zkusil přímo oslovit @ferda25. Pokud on neumí, tak nikdo.
Březen 2, 20214 r Také by mě to zajímalo.. Carista tam má položku na dokódování, ale vyhodí to chybovou hlášku..asi proto, protože tam není to tlačítko reálně. Na Aliexpressu jsem našel že se dá koupit, ale bylo to pro Kodiaqa..
Březen 2, 20214 r Autor Co jsem zjistil, mělo by to být na kodiaq a karoq shodné.. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/566927225biha-panel-tlacitek-skoda-31727.html
Květen 30, 20214 r Ahoj zeptám se když nemám tlačítko mode tak nemůžu měnit jízdní režimy? Jen tedy D a Sport?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.