Červenec 15, 20232 r Nevím, díval jsem se naživo a mi to příjde jako plastový model. Přivítal bych kdyby byla více perleťová-metalická.
Srpen 17, 20232 r To je fakt humac. Jinak ta modra vyse, to je Modra Italy. Barva byla prejmenovana, jde o barvu italske Polizia Statale.
Listopad 9, 20231 r A není to tím, že jde roční vůz? ... i když ne, vkonfigurátoru je v nabídce za 34 Upraveno Listopad 9, 20231 r od Zzzzz
Leden 6, 20241 r Prodejce uvádí barvu jako “zelená water world”. Příplatek 34tis.Kč. Upraveno Leden 6, 20241 r od LukášCBR
Leden 8, 20241 r Mělo by se jednat o vyřazenou standardní metalickou barvu Zelená Island, která se lakovala krátce po představení Octavie II, byla to "katalogová" barva.
Květen 23, 20241 r Podle me je to minimalni rozdil, vetsi delaji ostatni prkvy. Napriklad absence chromu.
Červen 10, 20241 r Když jsem si byl před čtrnácti dny objednat novou OIV FL, tak mi bylo řečeno že pro výbavu First Edition není možné objednat barvu ze sortimentu zvláštního lakování. Takže mi zbývá asi jen ta modrá Race. To moc nepotěší, ale co už!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.