Publikováno Březen 15, 20214 r Ahoj, zkoušeli jste už někdo nacpat všechna 4 kola na přezutí do kufru na stojáka? Vejdou se vedle sebe? Klidně i se sklopenými sedačkami a sundaným deklem. Nebo se tam musí nějak položit?
Březen 15, 20214 r Autor A nepřeklápí se na zadní dveře při akceleraci? Je to přeci jen váha, aby mi nepraskly plast na 5. dveřích. Máš to nějak vyšprajcnuté? :-)
Březen 18, 20214 r Ahoj, zkušenost při přebírání nového vozu na zimákách. Letňáky mi, při sklopených zadních sedačkách, naskládali na plocho přes sebe. Samozřejmě zabalené s kontaktem pouze "guma na gumu". Třeba ti další možnost pomůže. Ať to jezdí 😉
Březen 20, 20214 r Za me urcite bez sklopenych sedacek. Vejdou se v rade pekne vedle sebe. Akorat tam zapadnou, neni treba nijak fixovat.
Březen 21, 20214 r Autor No klasický 17" 215/55, dle TP. Ty by se asi mohly vejít. Blbej koroňák, furt jsem se k nim nedostal.
Březen 22, 20214 r Tak si zmer nejuzsi sirku kufru, vydel 4 a porovnej s sirkou pneu, ne? Pokud to bude just, tak mas smulu.
Březen 23, 20214 r Pánové, já už opravdu nevím o čem tady diskutujete. Já i @pejvlik píšeme, že na stojáka do kufru vejdou (s dostatečnou rezervou). Máme vyzkoušeno. Takže asi tak. Ale jinak klidně teoretizujte dál.
Březen 23, 20214 r Autor Pro mě byly informace dostačující, tímto asi můžeme diskuzi uzavřít. :-) Děkuji všem.
Duben 10, 20214 r Já jsem je měl zabalený od Škodovky do fólií a abych nemusel vyklízet kufr tak jsem je hodil na zadni sedačky, taky se vešly.
Duben 11, 20214 r včera jsem vezl 17'' 215/55 na stojáka v kufru a trošku tam měly vůli, jen jsem musel sundat platíčko.
Duben 12, 20214 r Autor Super, snad už budeme moct přezout, tady v Teplicích teď teda padaj trakaře. Hnus fialovej.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.