Publikováno Březen 17, 20214 r Zdravím, borci jde vyměnit u kodiaka jen ta spodní čast nárazníku za sportline nebo musím i tu horní.Je to líbivější v tom laku.Díky.
Březen 21, 20214 r Zdravím také by mě zajímalo jestli už někdo řešil co všechno je potřeba.... Děkuji
Březen 22, 20214 r Znamy povedene predelal style do rs looku. Bezte na FB do skupiny Skoda SUV club cz/sk. Tam napiste a nekdo se vam urcite ozve
Březen 25, 20214 r V 23. 3. 2021 na 17:27, Modie napsal: Děkuji za super radu! Bylo by dobre sem pak hodit vysledek, kdyz uz jsi tady to tema zalozil.
Duben 1, 20214 r Tuhle změnu mám za sebou.Taky se mi tenhle look líbí víc. Není to nic složitého. Jdou namontovat i koncovky výfuku z RS
Duben 3, 20214 r https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5658537949b9-lista-rohova-prava-skoda-33440.html
Duben 5, 20214 r Viděl jsem i řešení dolakováním, taky to vypadá proti verzi Style podstatně lépe. Jen doladit spodní zadní část.
Duben 5, 20214 r Autor Vypadá to líp když je to v tom laku ale otázka je jestli se to nebude loupat časem....jinak borci na předek stači jen spodni část nárazníku verze sportline,rs,LaK. plus středová mřížka a rohová lišta levá a pravá.Pokud budete řešit i boky tak se musí dokoupit i přední lemy.Zadek to samý...od spodní části všechno nový....plus nastrojit na verzi sport line.
Prosinec 20, 20213 r Jo, máš to super, já sem dal akorát odrazku a černý rámeček masky, ale možná dojde někdy i na nárazníky,ale mám černou barvu tak to tak moc neřve😉
Prosinec 24, 20213 r Ahoj kolem 35 i s lakyrou, složité to není, jen výměna dílů. S dilama mužu pomoct kdyby si chtěl
Prosinec 24, 20213 r Já bych nejvíc bral ty koncovky výfuků, to auto s tím vypadá úplně jinak 😉 Ale jestli by ti to nevadilo kdybys sem dal čísla dílů na přestavbu určitě to mnoho lidí uvítá. Anebo aspoň mě do zprávy 😜 Díkyyyy Jinak fakt super práce. A všem šťastné a veselé
Prosinec 24, 20213 r Pisnete kdo by chtěl dělat přestavbu, aktuálně mám jednu celou sadu Sportline a jednu sadu RS s koncovkama. Kdyby někdo chtěl předělat, pište
Únor 10, 20223 r Tak u mne právě dokončená přestavba z verze Style na Laurin se zadní odrazkou RS. S velkou pomocí Pitrise.K, který sehnal potřebné díly a zbylé jsem dle jeho rady objednal. Dál díky šikovným chlapům ze servisu a lakovny ze Sadské JohnDee, kteří provedli veškerou montáž a olakování. Vše origo díly, žádné olakování plastových původních. Ještě jsem koupil sadu alu Sirius antracit, které k Laurinu patří a sluší mu. Ale ty až s letními pneu. Barvu mám metalízu Moon. Takže ilustrační foto zatím se zimními 18.
Březen 17Bře 17 V 24. 12. 2021 na 19:17, Pitris.K napsal: Pisnete kdo by chtěl dělat přestavbu, aktuálně mám jednu celou sadu Sportline a jednu sadu RS s koncovkama. Kdyby někdo chtěl Upraveno Březen 17Bře 17 od Martin Helcl
Březen 17Bře 17 @Martin Helcl K čemu ten duplicitní příspěvek? A silně doporučuju, nepsát sem veřejně svoje soukromé telefonní číslo. Navíc @Pitris.K tu od prosince 2022 nebyl, takže pochybuju, že ještě odpoví. 🤔
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.