Modie Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 Zdravím, borci jde vyměnit u kodiaka jen ta spodní čast nárazníku za sportline nebo musím i tu horní.Je to líbivější v tom laku.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meoooo8808 Vloženo 21. Březen 2021 Sdílet Vloženo 21. Březen 2021 Zdravím také by mě zajímalo jestli už někdo řešil co všechno je potřeba.... Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Modie Vloženo 22. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 Oj.Tu se toho asi moc nedozvíme...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acom Vloženo 22. Březen 2021 Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 Znamy povedene predelal style do rs looku. Bezte na FB do skupiny Skoda SUV club cz/sk. Tam napiste a nekdo se vam urcite ozve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Modie Vloženo 23. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Děkuji za super radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pabloescobar Vloženo 25. Březen 2021 Sdílet Vloženo 25. Březen 2021 V 23. 3. 2021 na 17:27, Modie napsal: Děkuji za super radu! Bylo by dobre sem pak hodit vysledek, kdyz uz jsi tady to tema zalozil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 1. Duben 2021 Sdílet Vloženo 1. Duben 2021 Tuhle změnu mám za sebou.Taky se mi tenhle look líbí víc. Není to nic složitého. Jdou namontovat i koncovky výfuku z RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhis Vloženo 2. Duben 2021 Sdílet Vloženo 2. Duben 2021 Moc pěkný. Můžeš popsat změnu trochu podrobněji. Uvažuji o tom. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meoooo8808 Vloženo 3. Duben 2021 Sdílet Vloženo 3. Duben 2021 Také by mě zajimali podrobnosti.... Cena? Čísla náhradních dílů atd.. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
embino Vloženo 3. Duben 2021 Sdílet Vloženo 3. Duben 2021 https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5658537949b9-lista-rohova-prava-skoda-33440.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meoooo8808 Vloženo 5. Duben 2021 Sdílet Vloženo 5. Duben 2021 Děkuji ale není tam náhodou i jinej spodní část předního nárazníku.... A co zadek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhis Vloženo 5. Duben 2021 Sdílet Vloženo 5. Duben 2021 Viděl jsem i řešení dolakováním, taky to vypadá proti verzi Style podstatně lépe. Jen doladit spodní zadní část. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meoooo8808 Vloženo 5. Duben 2021 Sdílet Vloženo 5. Duben 2021 Tak to vypadá taky teda lépe než klasický..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Modie Vloženo 5. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2021 Vypadá to líp když je to v tom laku ale otázka je jestli se to nebude loupat časem....jinak borci na předek stači jen spodni část nárazníku verze sportline,rs,LaK. plus středová mřížka a rohová lišta levá a pravá.Pokud budete řešit i boky tak se musí dokoupit i přední lemy.Zadek to samý...od spodní části všechno nový....plus nastrojit na verzi sport line. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos23 Vloženo 30. Září 2021 Sdílet Vloženo 30. Září 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 Aby to tady nezaniklo přidávám info z výměny, komplet plastu z verze RS. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs 79 Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 Jo, máš to super, já sem dal akorát odrazku a černý rámeček masky, ale možná dojde někdy i na nárazníky,ale mám černou barvu tak to tak moc neřve😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 pěkná práce, co to vyšlo a jak to bylo náročný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 24. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2021 Ahoj kolem 35 i s lakyrou, složité to není, jen výměna dílů. S dilama mužu pomoct kdyby si chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs 79 Vloženo 24. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2021 Já bych nejvíc bral ty koncovky výfuků, to auto s tím vypadá úplně jinak 😉 Ale jestli by ti to nevadilo kdybys sem dal čísla dílů na přestavbu určitě to mnoho lidí uvítá. Anebo aspoň mě do zprávy 😜 Díkyyyy Jinak fakt super práce. A všem šťastné a veselé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 24. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2021 Pisnete kdo by chtěl dělat přestavbu, aktuálně mám jednu celou sadu Sportline a jednu sadu RS s koncovkama. Kdyby někdo chtěl předělat, pište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhis Vloženo 10. Únor 2022 Sdílet Vloženo 10. Únor 2022 Tak u mne právě dokončená přestavba z verze Style na Laurin se zadní odrazkou RS. S velkou pomocí Pitrise.K, který sehnal potřebné díly a zbylé jsem dle jeho rady objednal. Dál díky šikovným chlapům ze servisu a lakovny ze Sadské JohnDee, kteří provedli veškerou montáž a olakování. Vše origo díly, žádné olakování plastových původních. Ještě jsem koupil sadu alu Sirius antracit, které k Laurinu patří a sluší mu. Ale ty až s letními pneu. Barvu mám metalízu Moon. Takže ilustrační foto zatím se zimními 18. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misko184 Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 Pitris.k. ja mám záujem o prestavbu dáš mi info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.