Publikováno Listopad 9, 200618 r Ahoj, nemate prosim nekdo tip na funkcni rozdvojku 12V zasuvky nebo napad, jak jinak ziskat dve zasuvky? Predem diky za radu. FraZi
Listopad 10, 200618 r Rozdvojka se prodává celkem běžně v el. obchodech, také se dá udělat, ale v tom samém obchodě se musí sehnat ty zásuvky :-D Jinak octávka má dvě zásuvky, pokud se nepletu (možná dle výbavy) jedna vpředu a druhá v kufru ...
Listopad 10, 200618 r v kufru má zásuvku (myslím) jen Combi...a taky bych nedal ruku do ohně za to, jestli všechny úrovně výbavy... el Sí
Listopad 10, 200618 r Autor v kufru má zásuvku (myslím) jen Combi...a taky bych nedal ruku do ohně za to, jestli všechny úrovně výbavy...el Sí V OII combi Elegance zasuvka v kufru je, ale na pripojeni iPoda je to daleko. Podivam se po nejake rozdvojce. Diky vsem za radu. FraZi
Listopad 10, 200618 r prave, ja uz si rikal, ze jsem takovej tatar, ze mam dva roky auto a o zasuvce v kufru ani nevim
Listopad 11, 200618 r Zásuvku v kufri majú fakt len kombíci. Ale ja som druhú zásuvku poriešil takto: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11320&st=210 viem tam zapojiť navigáciu ako na obrázku, alebo aj nechať nabíjať telefón v dverách či v malej schránke pod volantom. Stredná zásuvka je tak voľná pre iný spotrebič alebo pre potreby spolujazdca. Zapojil som to na voľnú poistku, ktorá sa u Combi používa pre zásuvku v kufri. Montáž bola pomerne jednoduchá, kabeláž super krátka.
Listopad 11, 200618 r Autor Zapojil som to na voľnú poistku, ktorá sa u Combi používa pre zásuvku v kufri. Montáž bola pomerne jednoduchá, kabeláž super krátka. Prosim nemuzes poslat fotku jak to mas zapojene, to misto je idealni. FraZI
Listopad 11, 200618 r Neviem síce, ako myslíš tú fotku zapojenia. Nič také nemám. Kostru som pripojil na najbližší kostriaci bod a káblik od stredu zásuvky (dostatočný prierez - ja som mal 2,5 mm) som opatril dutinkou, vybral poistkovú skrinku, odistil kontakty a dutinku zasunul na správnu poistku. Potom už len poskladať. Ale snd pomôže, ako to vyzerá v demontovanom stave. Ja som zásuvku obalil molitanom, nech je to perfektné a o nič to nerezonuje. Umiestnenie treba dôkladne stanoviť, lebo v týchto miestach sú relátka, tak miesto závisí asi aj od výbavy a motorizácie (ktoré relátka sú osadené).
Listopad 11, 200618 r Autor Ale snd pomôže, ako to vyzerá v demontovanom stave. Ja som zásuvku obalil molitanom, nech je to perfektné a o nič to nerezonuje. Umiestnenie treba dôkladne stanoviť, lebo v týchto miestach sú relátka, tak miesto závisí asi aj od výbavy a motorizácie (ktoré relátka sú osadené). Nedokazal jsem si predstavit, jak jsi umistil zusuvku, podle fotky je mi to uz jasne. Moc dekuji. FraZi
Srpen 25, 200718 r by mně zajímalo, která kráva zapomněl na zásuvku v kufru a cpou jí jen do combi..... fakt gratuluji soudruhům, to si můžou nechat zarámovat na zeď.... hlavně že tam naserou všelijaké úchyty....
Srpen 25, 200718 r by mně zajímalo, která kráva zapomněl na zásuvku v kufru a cpou jí jen do combi..... fakt gratuluji soudruhům, to si můžou nechat zarámovat na zeď.... hlavně že tam naserou všelijaké úchyty.... Já jsem vyřešil zásuvku a umístění navigace takto,zcela bez vrtání do přístrojovky
Srpen 25, 200718 r Já jsem na liftbacku vyřešil zásuvku v kufru takto: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=28402
Srpen 26, 200718 r Já jsem na liftbacku vyřešil zásuvku v kufru takto: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=28402 Podobně jsme to kdysi udělali s bruderm na F I, ale to jsme kuchali celej intoš tak to bylo jednoduché, ale u Okinky nevím, chtěl bych jí, ale nechce se mi do toho
Srpen 27, 200718 r Jeste by sem nekdo mohl hodit nejake alegantni reseni pro OII, a ktere soucastky jsou k tomu treba!!
Srpen 28, 200718 r Jeste by sem nekdo mohl hodit nejake alegantni reseni pro OII, a ktere soucastky jsou k tomu treba!! Řešení už tu jsou a díly Ti klidně vyjmenuju, jen čísla neřeknu, ale to nebude takové drama
Srpen 28, 200718 r Jeste by sem nekdo mohl hodit nejake alegantni reseni pro OII, a ktere soucastky jsou k tomu treba!! Řešení už tu jsou a díly Ti klidně vyjmenuju, jen čísla neřeknu, ale to nebude takové drama A jaka reseni teda? Myslis treba jako to ma Diamant?
Srpen 28, 200718 r Jeste by sem nekdo mohl hodit nejake alegantni reseni pro OII, a ktere soucastky jsou k tomu treba!! Řešení už tu jsou a díly Ti klidně vyjmenuju, jen čísla neřeknu, ale to nebude takové drama A jaka reseni teda? Myslis treba jako to ma Diamant? čísla dílů: zásuvky a krytky jsou na tomto obrázku http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=33544 pak potřebuješ: 1x oko kostřící 4x pin (dvojitá velikost) cca 5m 2,5mm drátu - červenožlutý 1x pojistka 25A cca 50cm 2,5mm drátu - hnědý 1x konektor zásuvky nějakou tu izolačku a stahovací pásky a chuť do toho jít
Srpen 29, 200718 r Jeste by sem nekdo mohl hodit nejake alegantni reseni pro OII, a ktere soucastky jsou k tomu treba!! Řešení už tu jsou a díly Ti klidně vyjmenuju, jen čísla neřeknu, ale to nebude takové drama A jaka reseni teda? Myslis treba jako to ma Diamant? Nevím jestli to byl diamant, ale jak to tu někdo psal a z vlastní zkušenosti, stačí najít jen pro Tebe výhodné místo s dostatečnou zástavbovou hloubkou a těch je několik...
Srpen 29, 200718 r čísla dílů: zásuvky a krytky jsou na tomto obrázku http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=33544pak potřebuješ: 1x oko kostřící 4x pin (dvojitá velikost) cca 5m 2,5mm drátu - červenožlutý 1x pojistka 25A cca 50cm 2,5mm drátu - hnědý 1x konektor zásuvky nějakou tu izolačku a stahovací pásky a chuť do toho jít Diky, rolbaři!! Pisu to spravne?!
Srpen 29, 200718 r Nevím jestli to byl diamant, ale jak to tu někdo psal a z vlastní zkušenosti, stačí najít jen pro Tebe výhodné místo s dostatečnou zástavbovou hloubkou a těch je několik... Jo, tady ma Diamant taky jedno!!
Srpen 30, 200718 r Nevím jestli to byl diamant, ale jak to tu někdo psal a z vlastní zkušenosti, stačí najít jen pro Tebe výhodné místo s dostatečnou zástavbovou hloubkou a těch je několik... Jo, tady ma Diamant taky jedno!! Já dodělával zásuvku akurát do levého bočního panelu v kufru.. Upraveno Srpen 30, 200718 r od Jirik.DC
Srpen 31, 200718 r Nevím jestli to byl diamant, ale jak to tu někdo psal a z vlastní zkušenosti, stačí najít jen pro Tebe výhodné místo s dostatečnou zástavbovou hloubkou a těch je několik... Jo, tady ma Diamant taky jedno!! Já dodělával zásuvku akurát do levého bočního panelu v kufru.. Já jí chci do kufru taky, i když ve F jí máme skoro rok a ještě jsme jí krom testování nepoužili A u řidiče dole by se mi taky líbila, i když navi mám origo a tel. nabíjím uprostřed, takže asi zbytečnééé
Srpen 31, 200718 r Já jí chci do kufru taky, i když ve F jí máme skoro rok a ještě jsme jí krom testování nepoužili A u řidiče dole by se mi taky líbila, i když navi mám origo a tel. nabíjím uprostřed, takže asi zbytečnééé Tak to já už ji tam mám I když jsm ji taky ještě nepoužil Jenom když jsem měl rozebraný tapec, tak jsem ji tam urobil. Jinou neřeším, protože navi i telefon dobíjím z origo zásuvky uprostřed..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.