Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Vzhledem k tomu, že se mi běžně při napojení Android Auto navigace waze zasekávala provedl jsem aktualizaci, Asi chyba teď již waze nejede vůbec a jen se zobrazuje informační okénko kde je uvedeno:  Přejděte do nastavení a proveďte kroky:  

Jaké kroky už se bohužel nepíše a zrušit to bohužel taky nejde :( 

Schránka 01.jpg

Upraveno od dodo.sl

• 1 rok později...

Zdravim, mam podobny problem a to ani nevim, ze bych Waze aktualizoval. Normalne fungoval, ale ted pri zapojeni mi to pise uplne to same co Vam. Podarilo se Vam to nejak vyresit?

Když Waze zapnete v telefonu (bez aktivního AA), funguje? Už je to dlouho, ale co si pamatuji, musel jsme první zprovoznit Waze na telefonu (přidat účet, volba jazyka atd.) než mi fungoval s AA.

Upraveno od Martab

Dobry den, diky za odpoved. V telefonu mi Waze funguje uplne normalne. Dneska jsem si ho teda reinstaloval vcetne znovu zalogovani do uctu, nastaveni jazyka, druhu auta atd. Tak to pujdu za chvili vyzkouset a dam vedet. Snad se to chytne, jinak fakt uz nevim. 

Jinak to zatim funguje tak, ze pripojim telefon, ten se spraruje, spustim Waze, ten se zobrazi korektne tak na dve vteriny, ale nez muzu na cokoliv kliknout, zmeni se obrazovka prave na to, co je uvedeno v prvnim prispevku. Zkousel jsem restart telefonu, jiny kabel a nic. Jeste zkusim taky vyzkouset telefon manzelky, ale samozrejme potrebuju, aby to fungovalo na mem :)

Upraveno od kolik1980
More info.

A co zkusit odinstalovat a znovu naistalovat Android Auto? Obojí (AA i WAZE) mám nainstalované a včera mně vše fungovalo.

Upraveno od jarv

Taky mám Waze v pohodě a bez problémů. Jediné, co by stálo za doladění je, že Waze nezvládá v HUP vykreslit výjezd z kruháče, píš jen vzdálenost k němu, ale to není nic pro co bych Waze nepoužíval, navíc když se můžu kontrolně podívat v pravo na AA

Tak ocividne pomohlo to reinstalovani Waze v telefonu, uz to zase funguje normalne.  Diky vsem za rady a pomoc.

před 33 minutami, jarv napsal:

A co zkusit odinstalovat a znovu naistalovat Android Auto? Obojí (AA i WAZE) mám nainstalované a včera mně vše fungovalo.

Netusim, jak se da reinstalovat AA? 

AA je od A10 součástí systému, takže reinstalovat nejde, pouze smazat cache nebo data. U starších verzí Androidu lze reinstalovat. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.