Akeygon Vloženo 28. Březen 2021 Sdílet Vloženo 28. Březen 2021 Karoq, r.v. 1/2020, patrně se bude týkat více modelů Škoda. Černé tlačítko má galvanicky pochromovanou hranu, ta se zespodu samovolně uvolnila a já se při dotyku tlačítka hluboce řízl do prstu, protože uvolněný plátek chromu je ostrý jako břitva. Krve spousta, potřísněné sedačky. Blbost, ale šlendrián první třídy. Škoda se k tomu staví alibisticky. V Americe by za to někdo vysoudil majlant. Dejte na to pozor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 29. Březen 2021 Sdílet Vloženo 29. Březen 2021 to mě se zase odloupala u spolujezdce páčka na otevírání a lidi se o to asi 3x pořezali, a já že tam nesedím tak na to vždy zapomenu, tak uvidím v servisu zda to uznají, ale zatím jsem to musel komplet sloupnout - je to velmi ostré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel56 Vloženo 29. Březen 2021 Sdílet Vloženo 29. Březen 2021 stejný problém s odlupováním na kličkách dveří jsem měl u předcházejícího vozu (Mitsubischi ASX) - nebyl problém - v rámci záruky vyměnili bez řečí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ras23 Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 Dnes som reklamoval to tlačidlo ručnej brzdy a aj sme sa dohodli na výmene budúcu stredu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benobrno Vloženo 10. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2021 Taky stejný problém, Tzv. chrom se odloupl a jaksi jsme se škrábl. Musel jsem zbytek chromu oškrábat. Byl jsem ve škodovce kvůli závadě na převodovce (hučí ložisko) a ukázal jsem jim ten vypínač. Říkali až dojedu tak to budou řešit. Včetně spodního plastu na zadních levých dveřích - odlepuje se (pravý měnili 14 po prodeji taky se odlepoval), a chrastění krytu zpětného vnitřního zrcátka při určité teplotě. Po hrbolech je to paráda. Jsou to v podstatě blbosti ale člověka to za ty peníze co za to dal rozladí. Více mě začala po 9 500 tis. kilometrech trápit ta převodovka. Zatím se to objevuje po startu a začátku jízdy. Co jsem zatím vyslechl ve škodovce nechci ani psát. Počkám co to udělá a pak jim to tam dám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarynS Vloženo 17. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2021 Tak se hlásím do klubu odloupnuté chromové lišty tlačítka ruční brzdy, už ty závady radši ani nepočítám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benobrno Vloženo 20. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2021 Vítáme. Dnes potvrzeno - výměna tlačítka - výměna spodního plastu na zadních dveřích - levých (pravý měněn 10 dní od převzetí) A společně s to bude dělat s výměnou převodovky (najeto 9 500 km :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 21. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2021 Tak to máš pech. Snad jsi si tu smůlu už vybral a budeš mít klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benobrno Vloženo 24. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2021 V to věřím. Auto už je na dílně tak asi převodovka došla a dělají na tom. Převodovka podle škodovky - vymontovat a zaslat na zjištění příčiny. Dodávat se bude nová. Aby zjistili zda je to jen ojedinělý případ a nebo zda je tam nějaký problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny89 Vloženo 15. Ledna Sdílet Vloženo 15. Ledna Já jsem koupil Karoqa už se d se koro celým sloupnutým chromem.. panel jsem vyndal, rozebral celý tlačitko. Dooloupal chrom a láknul do černýho lesku.. nevypadá to vůbec zle 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.