Publikováno Červenec 18, 20187 r Ahoj, byl jsem na čištění filtru pevných částic a řekli mi, že mám volej kolem turba, že by se na to chtělo podívat........... Posílám foto a prosím o tipy, co by to mohlo být nebo jestli má někdo podobnou zkušenost. EGR ventil mám nový, filtr pevných částic vyčištění a auto jezdí krásně. Občas jenom při přeřazení z 3 na 4 a 5 vychází bílý kouř z výfuku......... Děkuji za tipy
Březen 29, 20214 r Dobrý den prosím o radu Superbll 103 Kw motor cffb . Bílí kouř z výfuku i na volno běh i za jízdy ale nehulí to pořad jen někdy. Olej se nestrácí ani voda . Muže to být Egr? Auto jede normálně
Červen 14, 20223 r Ahoj, mam na vas takovy dotaz. 2 mesice zpet sem si koupil Superba 2 103kw dsg a obcas se mi stane ze uprostred jizdy pridam plyn a vyleze bily kour. Kdyz se na to snazim opetovne slapat, tak nic. Kour za autem neni kazdou jizdu, ale sem tam se objevi pri rozjezdech nebo prudsim pridani plynu. Nevite co by to mohlo znamenat? Moc dekuju.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.