beefeater Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Ahoj, byl jsem na čištění filtru pevných částic a řekli mi, že mám volej kolem turba, že by se na to chtělo podívat........... Posílám foto a prosím o tipy, co by to mohlo být nebo jestli má někdo podobnou zkušenost. EGR ventil mám nový, filtr pevných částic vyčištění a auto jezdí krásně. Občas jenom při přeřazení z 3 na 4 a 5 vychází bílý kouř z výfuku......... Děkuji za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska10 Vloženo 29. Březen 2021 Sdílet Vloženo 29. Březen 2021 Dobrý den prosím o radu Superbll 103 Kw motor cffb . Bílí kouř z výfuku i na volno běh i za jízdy ale nehulí to pořad jen někdy. Olej se nestrácí ani voda . Muže to být Egr? Auto jede normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandál Vloženo 29. Březen 2021 Sdílet Vloženo 29. Březen 2021 Je to turbo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msindel Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 filtr pevnych castic se cisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexResetnak Vloženo 14. Červen 2022 Sdílet Vloženo 14. Červen 2022 Ahoj, mam na vas takovy dotaz. 2 mesice zpet sem si koupil Superba 2 103kw dsg a obcas se mi stane ze uprostred jizdy pridam plyn a vyleze bily kour. Kdyz se na to snazim opetovne slapat, tak nic. Kour za autem neni kazdou jizdu, ale sem tam se objevi pri rozjezdech nebo prudsim pridani plynu. Nevite co by to mohlo znamenat? Moc dekuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 16. Červen 2022 Sdílet Vloženo 16. Červen 2022 Čistenie DPF... hľadaj v diskusii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.