Lappi.w Vloženo 29. Březen 2021 Sdílet Vloženo 29. Březen 2021 Zdravím. Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s předělánim zadnich bubnových brzd na brzdy kotoučové u Citigo. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lappi.w Vloženo 30. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2021 Ahoj. Tak vzhled určitě ano, ale také ta spolehlivost. Každý rok se hrabat do brzd a čistit je , proč. Já měl Fabii 1,4tdi a zadní kotoučová brzda bez problémů. Za to dvojková Octavie 2,0 TDI katastrofa. Bylo jedno,který servis na tom dělal, pořad byl problém. Myslím si že to bude lepší mít kotouče i vzadu, aspoň s tím nebude každý rok práce. Viděl jsem na netu i díly ale zajímalo mě jestli to už někdo předělával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 7. Duben 2021 Sdílet Vloženo 7. Duben 2021 Taky k tomu nevidím u tak malého a lehkého auta důvod. U těch bubnů jsem při přehazování kol 2x ročně a sundání bubnu, vyfoukání brzd vzduchem a odmaštění vnitřku bubnu je práce na 5 minut. A alespoň se podívám na stav destiček. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.