Pištáčik Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Dá sa na maxíku OII MR 2006 zapnúť zobrazenie teploty oleja? Najprv som rozmýšľal o budíku, ale ten maxidot je o dosť systémovejšie riešenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/language/en/info/p1329_c320_E-MFA-Anzeige-von-Ladedruck--Oeltemperatur-uvm--im-Tacho.html Jen musíš oželit originální HF sadu a nebo si udělat na CANu přepínaci relé.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 http://www.polarteam.net/car-development/11-polar-fis.html nebo toto a nemusí se nic přepínat, jen ta cena.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pištáčik Vloženo 24. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Vďaka za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš101 Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 Zdravím, mám Octavii (modelový rok 2012) vybavenou multifunkčním ukazatelem (Palubní počítač ne Maxidot). Podle návodu od auta by měl palubní PC ukazovat mimo jiných dat i Teplotu Oleje. Tuto položku sem však v menu PC jako jedinou vůbec nenašel. Nevíte někdo, jestli je možné jednotlivé funkce nějakým způsobem zapnout/vypnout nebo jestli je možné, že by tato funkce byla deaktivována servisem? Díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Cus chtěl bych mít info v autě kde bude teplota oleje, jaké jsou možonosti jak to dodělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Dát face budíky s Maxi-Dotem. U face budíků bez této informace ji dokážu úpravou budíků aktivovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas680 Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 Ahoj a odkud si? Popripade cena? Muzes sz klidne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 (editace) a co POLAR FIS Mam to a ukazuje to vice veci nez teplotu oleje:) Editováno: 27. Srpen 2014, autor: PANCHO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Každý kdo to měl si stěžoval, že se to občas seká a ještě to zabírá funkci telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 mne to funguje,mam to dva mesice a zatim bez problemu a diky tomu to par funkcí navic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 PolarFIS bych bral taky, ale max tak za 1500 Kc. Cca 6000 Kc za to nedam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 jo to mas pravdu,ale mne se to líbilo a pouzivam to,mam to tam furt:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Nevíte někdo kde je čidlo teploty oleje? stále mi to ukazuje -69°C takže bude asi KO mám OII RS TDi díky Rosta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 bejva u filtru nebo na bloku ale kde je u tdi rs to nevim,nekdo kdo ma etku at se podiva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Nevíte někdo kde je čidlo teploty oleje? stále mi to ukazuje -69°C takže bude asi KO mám OII RS TDi díky Rosta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 tak to je dva v jednom:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Super, díky moc mrknu na to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 je na vane je to TOG cidlo, meri kvalitu, teplotu a hladinu oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Jakže to čidlo změří kvalitu oleje? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 To by me teda taky zajimalo. Podle me je to hovadina. Kdy jet na vymenu oleje u promenliveho intervalu resi software podle stylu a delky jezdeni, urcite nedela rozbor oleje. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 vedel sem ze meri hladinu a kvalitu ale teplotu ne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 (editace) Jak by změřil kvalitu? Bullshit prostě ten senzor není laboratoř, ale dle statistik z řídící jednotky, vyhodnotí.... jinak teplotu by měl snad měřit to čidlo.... Editováno: 12. Září 2014, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Taky jsem nekde cetl, ze meri i kvalitu. Ale jak by to mohlo fungovat, to netusim a mozna je to vazne blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.