Publikováno Duben 17, 20214 r O3 2.0tdi 110kw je normální kouř z měrky oleje za chodu motoru u tohoto motoru? nebo by mohl být nějaký problém někde ? Děkuji najeto 109000km
Duben 17, 20214 r No pokuď by to kouřilo i na druhý den po odstavení auta, zbystřil bych. Mám takový dojem, že to tu admin zamkne :-)
Duben 17, 20214 r Ty jsi ale fakt magor. Admin ti to zamkne a ty to založíš znovu? Navíc tu už k tomu máš téma. Asi poletíš.
Duben 17, 20214 r Autor před 3 hodinami, beuticek napsal: Ty jsi ale fakt magor. Admin ti to zamkne a ty to založíš znovu? Navíc tu už k tomu máš téma. Asi poletíš. Ano admin mi to zamkl , kvůli tomu ze sem se ptal jinde. To jsem ale smazal a založil tedy téma znovu! A hlavně nevím proč hned urážíš !!!!!
Duben 17, 20214 r Při provozní teplotě motoru je normální, že se ukáže mírné zakouření. Pokuď to hulí jako z výfuku, pak je to k zamyšlení. P.S. přiznám se, že olejovou měrku za chodu motoru běžně nevytahuji. Upraveno Duben 17, 20214 r od Sudetak
Duben 17, 20214 r Autor Před hodinou, Sudetak napsal: Při provozní teplotě motoru je normální, že se ukáže mírné zakouření. Pokuď to hulí jako z výfuku, pak je to k zamyšlení. P.S. přiznám se, že olejovou měrku za chodu motoru běžně nevytahuji. kouři to jen mírně a jen při zahřátím motoru , tak snad OK. Taky běžné nevytahuji ale tady na fóru sem se dočetl o nechvalnem zvuku z olejové čerpadla které se nejlépe pozná vyřazením merky oleje za chodu motoru a je to tak. Díky moc
Duben 20, 20214 r Pro příště tady v tom nedělej bordel. A přímo předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.