Publikováno Listopad 10, 200618 r Nesvítí mě rádio symphony(s kazetou), jinak je všechno funkční,čím by to mohlo být? Zkoušel sem připojit 12V na pin konektoru na kterým by mělo byt podsvícení a nic. Mám ho v OI kabely a konektory sou orig, vpořádku .Uměl by někdo z okolí Brna přehrát softwér toho rádia? Dík
Listopad 15, 200618 r A předtím svítilo, nebo je tam dané nově a nesvítí od začátku? Pokud je to tak, stačí jen správně nakódovat, pokud je to tak, také nebude reagovat na klíček.
Listopad 16, 200618 r Jestli nepomůže výmaz paměti ani odpojení baterie na 10 minut ani základní nastavení a překódování tak můj soused to umí přehrát (Prostějov)
Listopad 16, 200618 r Autor Je to rádio koupené z druhé ruky,kód sem měl,prodávající ho někde zjišťoval,normálně funguje(ale nesvítí). A jakej vliv má na rádio chybová paměť, tu sem nemazal. Neměl bych to nejdřív přečíst na vagu a potom vymazat, nebo to není nutný.
Listopad 16, 200618 r Autor Jestli nepomůže výmaz paměti ani odpojení baterie na 10 minut ani základní nastavení a překódování tak můj soused to umí přehrát (Prostějov) Vašo dík za nabídku pokud nic nezabere tak se ozvu, mohl by to udělat i cosby ale bydlí dál.
Listopad 18, 200618 r Autor Měl jsem to úplně stejné. Správně ho nakoduj a pujde ti to. Jak to myslíš správně nakóduj? Já kód mám,nebo myslíš že je špatný, to by to ale nefungovalo ne?
Listopad 19, 200618 r také mám Radio SYMPHONY v Octavce a také mi nesvítí a nereaguje na klíček a zhruba po hodině se vypíná. Neumí to někdo z Prahy odblokovat? Díky
Listopad 19, 200618 r v autě bylo dřív škodovácký radio music system 303 a to svítilo.Radio jsem koupil loni na inzerát a tomu kdo mi ho prodával v jeho autě svítilo.když jsem ho strčil do mí tehdejší Octavky s roku 99 tak mi také nesvítilo.Myslel si že to nesvítí protože mám starej model,ale teď mám octavku s roku 2001 a radio se chová stejně
Listopad 20, 200618 r v autě bylo dřív škodovácký radio music system 303 a to svítilo.Radio jsem koupil loni na inzerát a tomu kdo mi ho prodával v jeho autě svítilo.když jsem ho strčil do mí tehdejší Octavky s roku 99 tak mi také nesvítilo.Myslel si že to nesvítí protože mám starej model,ale teď mám octavku s roku 2001 a radio se chová stejně překódovat, teď je nakodovaný aby chodilo po Canu
Listopad 20, 200618 r Nevím o to,že by se kódovalo,aby šlo nebo nešlo po Canu.prozraď jak To mi neříkej že zrovna ty, to nevíš?! Od MR02 kódování xxxx4 vejš je komunikace po CAN-Bus. Když tak si přečti DP OI EZ str. 91-23.1-2
Listopad 20, 200618 r A není to radio na fábku. Mě ve fábce nesvítilo a jak se v tom hrabali tak přišli nato, že je to pro octku.
Listopad 20, 200618 r ahoj,radio je určitě na Octavku,ale nevím co je CAN nebo CREEN?Já se v tom zas tolik neviznám.
Listopad 21, 200618 r Teda ... Takže takhle, CAN je dvou drátová sběrnice, ve voze jich je několik a liší se rychlostí, tak daty. Nebudu to rozebírat, bylo by to na dlouhý článek, ale rádia se kódují vagem (nejde o pin cód) a důležité je poslední číslo toho kódu: 1- aktivní anténa, provoz po staru, po separé analogových drátech 3- to samé co jedna, navíc cd měnič. 5-aktivní anténa, provoz po CAN sběrnici 7-to samé, co pět plus cd měnič. Další číslo, které se mění jsou řádů stovek a to tak, že je tam buď: 0- žádné pasivní repro 2- dva přední pasivní repro 4- čtyři (přední a zadní) pasivní repro. Takže pokud nemám cd měnič, nemám can a mám čtyři repro, bude to 401. Pokud mám měnič, auto, kde je can dotažen k rádiu a čtyři repro, bude to 407.
Prosinec 3, 200618 r Autor Tak mě už to svítí a funguje jak má!!! Dík patří Vašovi a jeho sousedovi, který to překódoval aby to chodilo po drátě (podsvícení).Ještě musím přehodit piny napájení č. 4 a 7 aby se správně vypínalo klíčkem a drželo paměť.
Prosinec 7, 200618 r Po výměně ssymphony MC za CD mi nekomunikuje s Maxidotem, ten je pořád černý. Předchozí radio s MC bylo v poho. Nevíte někdo co s tím? dá se to poladit novým nakódováním? Dík, OCT 2001. BRNO
Prosinec 7, 200618 r Jank musím dát za pravdu REMUSOVI,i když jsem tomu nevěřil a nikde se o tom nepíše,ale sám jsem se o tom přesvědčil.Měl jsem Symphovy v Superbu,kde svítilo.Dal do Fábie-svítilo taky,potom zase do Superba a najednou nesvítilo.Je to pro to,že u Fábie si info o světlu vzalo z Canu a samo se překódovalo.Stačilo ho potom nakódovat na 401 a hned šlo.Potom zpět na 405 a jede dál
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.