esař Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Nesvítí mě rádio symphony(s kazetou), jinak je všechno funkční,čím by to mohlo být? Zkoušel sem připojit 12V na pin konektoru na kterým by mělo byt podsvícení a nic. Mám ho v OI kabely a konektory sou orig, vpořádku .Uměl by někdo z okolí Brna přehrát softwér toho rádia? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
String1 Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 A předtím svítilo, nebo je tam dané nově a nesvítí od začátku? Pokud je to tak, stačí jen správně nakódovat, pokud je to tak, také nebude reagovat na klíček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Vymaž chybovou pamět! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Jestli nepomůže výmaz paměti ani odpojení baterie na 10 minut ani základní nastavení a překódování tak můj soused to umí přehrát (Prostějov) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 16. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Je to rádio koupené z druhé ruky,kód sem měl,prodávající ho někde zjišťoval,normálně funguje(ale nesvítí). A jakej vliv má na rádio chybová paměť, tu sem nemazal. Neměl bych to nejdřív přečíst na vagu a potom vymazat, nebo to není nutný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 16. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Jestli nepomůže výmaz paměti ani odpojení baterie na 10 minut ani základní nastavení a překódování tak můj soused to umí přehrát (Prostějov) Vašo dík za nabídku pokud nic nezabere tak se ozvu, mohl by to udělat i cosby ale bydlí dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maja19 Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Měl jsem to úplně stejné. Správně ho nakoduj a pujde ti to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 18. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Měl jsem to úplně stejné. Správně ho nakoduj a pujde ti to. Jak to myslíš správně nakóduj? Já kód mám,nebo myslíš že je špatný, to by to ale nefungovalo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 překódovat VAGem jen npřepsat na to samý a potvrdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 ...překódovat o dlažbu sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan02 Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 také mám Radio SYMPHONY v Octavce a také mi nesvítí a nereaguje na klíček a zhruba po hodině se vypíná. Neumí to někdo z Prahy odblokovat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 to je spíš špatný zapojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan02 Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 v autě bylo dřív škodovácký radio music system 303 a to svítilo.Radio jsem koupil loni na inzerát a tomu kdo mi ho prodával v jeho autě svítilo.když jsem ho strčil do mí tehdejší Octavky s roku 99 tak mi také nesvítilo.Myslel si že to nesvítí protože mám starej model,ale teď mám octavku s roku 2001 a radio se chová stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 v autě bylo dřív škodovácký radio music system 303 a to svítilo.Radio jsem koupil loni na inzerát a tomu kdo mi ho prodával v jeho autě svítilo.když jsem ho strčil do mí tehdejší Octavky s roku 99 tak mi také nesvítilo.Myslel si že to nesvítí protože mám starej model,ale teď mám octavku s roku 2001 a radio se chová stejně překódovat, teď je nakodovaný aby chodilo po Canu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Nevím o to,že by se kódovalo,aby šlo nebo nešlo po Canu.prozraď jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Nevím o to,že by se kódovalo,aby šlo nebo nešlo po Canu.prozraď jak To mi neříkej že zrovna ty, to nevíš?! Od MR02 kódování xxxx4 vejš je komunikace po CAN-Bus. Když tak si přečti DP OI EZ str. 91-23.1-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 já znám jen toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 A není to radio na fábku. Mě ve fábce nesvítilo a jak se v tom hrabali tak přišli nato, že je to pro octku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Znám taky jen to co Vaša.pošli screen,jsem zvědav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan02 Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 ahoj,radio je určitě na Octavku,ale nevím co je CAN nebo CREEN?Já se v tom zas tolik neviznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
String1 Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Teda ... Takže takhle, CAN je dvou drátová sběrnice, ve voze jich je několik a liší se rychlostí, tak daty. Nebudu to rozebírat, bylo by to na dlouhý článek, ale rádia se kódují vagem (nejde o pin cód) a důležité je poslední číslo toho kódu: 1- aktivní anténa, provoz po staru, po separé analogových drátech 3- to samé co jedna, navíc cd měnič. 5-aktivní anténa, provoz po CAN sběrnici 7-to samé, co pět plus cd měnič. Další číslo, které se mění jsou řádů stovek a to tak, že je tam buď: 0- žádné pasivní repro 2- dva přední pasivní repro 4- čtyři (přední a zadní) pasivní repro. Takže pokud nemám cd měnič, nemám can a mám čtyři repro, bude to 401. Pokud mám měnič, auto, kde je can dotažen k rádiu a čtyři repro, bude to 407. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan02 Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Díky za info,myslíte že když se znova překoduje tak by molo svítit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 3. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Tak mě už to svítí a funguje jak má!!! Dík patří Vašovi a jeho sousedovi, který to překódoval aby to chodilo po drátě (podsvícení).Ještě musím přehodit piny napájení č. 4 a 7 aby se správně vypínalo klíčkem a drželo paměť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mickey Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Po výměně ssymphony MC za CD mi nekomunikuje s Maxidotem, ten je pořád černý. Předchozí radio s MC bylo v poho. Nevíte někdo co s tím? dá se to poladit novým nakódováním? Dík, OCT 2001. BRNO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Jank musím dát za pravdu REMUSOVI,i když jsem tomu nevěřil a nikde se o tom nepíše,ale sám jsem se o tom přesvědčil.Měl jsem Symphovy v Superbu,kde svítilo.Dal do Fábie-svítilo taky,potom zase do Superba a najednou nesvítilo.Je to pro to,že u Fábie si info o světlu vzalo z Canu a samo se překódovalo.Stačilo ho potom nakódovat na 401 a hned šlo.Potom zpět na 405 a jede dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.