Jump to content

Symphony nesvítí!!!

esař

Recommended Posts

Nesvítí mě rádio symphony(s kazetou), jinak je všechno funkční,čím by to mohlo být? Zkoušel sem připojit 12V na pin konektoru na kterým by mělo byt podsvícení a nic. Mám ho v OI kabely a konektory sou orig, vpořádku .Uměl by někdo z okolí Brna přehrát softwér toho rádia? Dík

Je to rádio koupené z druhé ruky,kód sem měl,prodávající ho někde zjišťoval,normálně funguje(ale nesvítí). A jakej vliv má na rádio chybová paměť, tu sem nemazal. Neměl bych to nejdřív přečíst na vagu a potom vymazat, nebo to není nutný.

Jestli nepomůže výmaz paměti ani odpojení baterie na 10 minut ani základní nastavení a překódování tak můj soused to umí přehrát (Prostějov)

Vašo dík za nabídku pokud nic nezabere tak se ozvu, mohl by to udělat i cosby ale bydlí dál.

v autě bylo dřív škodovácký radio music system 303 a to svítilo.Radio jsem koupil loni na inzerát a tomu kdo mi ho prodával v jeho autě svítilo.když jsem ho strčil do mí tehdejší Octavky s roku 99 tak mi také nesvítilo.Myslel si že to nesvítí protože mám starej model,ale teď mám octavku s roku 2001 a radio se chová stejně :(

v autě bylo dřív škodovácký radio music system 303 a to svítilo.Radio jsem koupil loni na inzerát a tomu kdo mi ho prodával v jeho autě svítilo.když jsem ho strčil do mí tehdejší Octavky s roku 99 tak mi také nesvítilo.Myslel si že to nesvítí protože mám starej model,ale teď mám octavku s roku 2001 a radio se chová stejně :(

překódovat, teď je nakodovaný aby chodilo po Canu

Teda ... Takže takhle, CAN je dvou drátová sběrnice, ve voze jich je několik a liší se rychlostí, tak daty. Nebudu to rozebírat, bylo by to na dlouhý článek, ale rádia se kódují vagem (nejde o pin cód) a důležité je poslední číslo toho kódu:

1- aktivní anténa, provoz po staru, po separé analogových drátech

3- to samé co jedna, navíc cd měnič.

5-aktivní anténa, provoz po CAN sběrnici

7-to samé, co pět plus cd měnič.

Další číslo, které se mění jsou řádů stovek a to tak, že je tam buď:

0- žádné pasivní repro

2- dva přední pasivní repro

4- čtyři (přední a zadní) pasivní repro.

Takže pokud nemám cd měnič, nemám can a mám čtyři repro, bude to 401.

Pokud mám měnič, auto, kde je can dotažen k rádiu a čtyři repro, bude to 407.

• 2 weeks later...

Tak mě už to svítí a funguje jak má!!! :D Dík patří Vašovi a jeho sousedovi, který to překódoval aby to chodilo po drátě (podsvícení).Ještě musím přehodit piny napájení č. 4 a 7 aby se správně vypínalo klíčkem a drželo paměť. :palec2:

Jank musím dát za pravdu REMUSOVI,i když jsem tomu nevěřil a nikde se o tom nepíše,ale sám jsem se o tom přesvědčil.Měl jsem Symphovy v Superbu,kde svítilo.Dal do Fábie-svítilo taky,potom zase do Superba a najednou nesvítilo.Je to pro to,že u Fábie si info o světlu vzalo z Canu a samo se překódovalo.Stačilo ho potom nakódovat na 401 a hned šlo.Potom zpět na 405 a jede dál