Publikováno Duben 29, 20214 r Ahoj, nevíte prosím někdo kdy půjde objednat Top View / Area View??? Díky.
Červenec 28, 20214 r Jak to vypadá s dostupností? V aktuálním konfigurátoru ani ceníku jsem je nenašel.
Červenec 29, 20214 r Byl jsem zvyklý couvat pouze podle zrcátek. Cca půl roku mám kameru a člověk hodně zlenivý. Ve většině případů stačí koukat pouze do kamery a občas letmo zkontrolovat zrcátka. Z mého pohledu je kamera dostačující. Mimochodem, perfektní funkce je "hlídání mrtvého úhlu" (Asistent změny jízdního pruhu), který při couvání u příčné stání hlídá jedoucí auta ze stran.
Červenec 29, 20214 r Já do teď couvám jen podle zrcátek (senzory maximálně na jemné doladění vzdálenosti). V zapůjčené O4 jsem couval jen podle kamery.
Červenec 29, 20214 r Na Slovensku potvrzuji.U Style je jako samostatná položka.Jde i u 2.0 TSI 140 KW 4x4 DSG.
Červenec 29, 20214 r Zvláštní přístup. Na jednom trhu je funkce dostupná a na druhém ne. Pochopil bych, že to nejde z nějakých právních důvodů, ale tohle mi přijde, jako čistě rozhodnutí od stolu, že v ČR máme smůlu. Dle ceníků okolních zemí je funkce dostupná ve SK a DE Upraveno Červenec 29, 20214 r od jenycek
Červenec 29, 20214 r Autor pro doplnění výpis z ceníku (je to i v CZ konfigurátoru): ASISTOVANÁ JÍZDA 2.0 PREMIUM k dispozici pro SCOUT k dispozici pro RS + navíc oproti ASISTOVANÁ JÍZDA 2.0 TOP / Panoramatický kamerový systém Jelikož jsem nechtěl sedačky ze Scouta nebo RS, tak jsem tohle musel oželit, no :-(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.