Leonekkk Vloženo 30. Duben 2021 Sdílet Vloženo 30. Duben 2021 Tak jsem si udělal dalši radost a koupil jsem si sportline volant,akorát byla sranda ho dát přesně do polohy... špatně ražená riska na hřídely volantu. A ještě jsem si koupil plaketku superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 30. Duben 2021 Sdílet Vloženo 30. Duben 2021 Hezky :) me se libi ten alcantra volant ale je zkosenej a me to proste vadi ale na pohled paradni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 30. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2021 Je to o zvyku také jsem měl kulaty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 30. Duben 2021 Sdílet Vloženo 30. Duben 2021 (editace) O tom novém sportovním volantu co se dává od MR2021 si neuvažoval? Ten je ještě o chlup hezčí podle mě. Editováno: 30. Duben 2021, autor: Rapid1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 30. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2021 Ano uvažoval ale vyšlo by to finančně víc musel bych vzít volant + airbag to je tak 10k plus ještě převodník na volant aby jely tlačítka na volantu.... cca 15k by to vyšlo.tak pro mě bylo lepši koupit volant za 5k a jen jsem ho vyměnil kus za kus :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 30. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2021 A ještě příští měsíc se chystám na VC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 30. Duben 2021 Sdílet Vloženo 30. Duben 2021 Tak moje ma tenhle v octavii a me to vadi nedokazu si na to zvyknout ale na pohled moc pekny a o alcantare si neuvazoval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 30. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2021 Nemám alcantaru v interieru mám L&K tak se mi tam nehodi... ale prý není dobrý ohlas na ten volant s alcantarou prý se šoupe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 9. Květen 2021 Sdílet Vloženo 9. Květen 2021 ja ho mam (Alcantara) a musim priznat, ze je po vic jak roce porad jako novy. Staci jednou za cas volant trosku umyt (staci obyc voda) a zadne loupani nepozoruji (zatim, tuk tuk:) ). Jinak v aute taky nemam nic od Alcantary (jenom volant) a neprijde mi, ze by se to nehodilo... (vybava Style S3FL). Kazdopadne VC velmi doporucuji, uz bych obyc budiky nechtel... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaToNechapu Vloženo 22. Červen 2021 Sdílet Vloženo 22. Červen 2021 Pánové, máte někdo úspěšnou zkušenost s výměnou volantu, který má na fotce @Leonekkk za nový tříramenný s tím, aby vše fungovalo? Ideálně i s někým, kdo by to provedl a nestálo mě to ledvinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 22. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2021 před 20 minutami, JaToNechapu napsal: Pánové, máte někdo úspěšnou zkušenost s výměnou volantu, který má na fotce @Leonekkk za nový tříramenný s tím, aby vše fungovalo? Ideálně i s někým, kdo by to provedl a nestálo mě to ledvinu? Jak jsem ho měnil,tak jsem odpojil baterku a ze zadu jsem sundal airbag sroubovačkem plochým… akorát je problém při nasazování netrefíš risku aby jsi měl volant v rovině… takže je zapotřebí i nová geometrie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaToNechapu Vloženo 22. Červen 2021 Sdílet Vloženo 22. Červen 2021 Nový volat má prý jinou ovládací krabičku, kus za kus by snad problém být neměl, ale jde mi o ty specifika. Řešilo se to na fóru po příchodu nové Octavie, ale od té doby jsem o tom nic nezahlédl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 22. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2021 Akorát já nemám nový volant co má octavie 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan34 Vloženo 6. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2021 Zdravím vás, chci vyměnit na svém Superbu 2018 l&k volant za zkosený volant ze sportlinu. Mám očekávat nějaké problémy nebo by vše mohlo proběhnout hladce? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 6. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2021 Při výměně volantu se musí jit na geometrii. Netrefíš přesně risku na volantu s volantovou tyčí.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 6. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2021 To je hloupost, po vymene volantu neni treba geometrie. Das stary volant do roviny a stejne rovne tam das novy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 6. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2021 Na volanove tyci je sipka (trojuhelnicek), na volantu je ryska a volant je nasazen na tisicihranu. Takze pokud se novy volant nasadi stejne vuci rysce, tak to musi sedet. Jedine co by se melo dodrzet je utahovaci momemt 30Nm + 90° a po utazeni oznacit dulcikem, ze sroub uz byl povolen a utazen. Podle SA prirucky, ze muze pouzit pouze 5x a pak se musi vymenit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 7. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2021 před 5 hodinami, Stanson napsal: To je hloupost, po vymene volantu neni treba geometrie. Das stary volant do roviny a stejne rovne tam das novy. Kdybych to nevěděl, tak to tady ani nepíšu… mluvím z vlastní zkušenosti. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 7. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2021 (editace) Tak si precti dilenskou prirucku. Mam pocit, ze te nekdo oklamal, tak jako to v servisu casto byva. Jeste pro info, muj volant. Editováno: 7. Listopad 2021, autor: Stanson 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2021 ...rovnaku temu tu uz mame..... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2021 Témata sloučena. @Jan34 - příště před založením nového tématu pořádně hledej! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef Vloženo 28. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2021 Ako si tam dal tú plaketku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 4. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2021 Myslíš stím nápisem superb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef Vloženo 24. Květen 2022 Sdílet Vloženo 24. Květen 2022 Ano, presne tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 25. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2022 Vyměnil kus za kus🙂 jde lehce vytáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.