Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

nazdar , dnes som tak v 40 - 50 nabral spomalovac ktory ani neviem kedy tam spravili , ele bol som z toho chvilu hotovy, zastavil som a pozeral som gumy nastastie gumy su cele , nanic osvetlene miesto, nestalo sa nic tlmicom alebo geometrii , nabral som to oboma kolesami rovnako ale o spodok som vobec neskrtol poradte :(

Vloženo
Sem tam se nějaká mrda přihodí, ale auta něco snesou. Takže se tím netrap.

Občas se geo vyplatí zkontrolovat-taky jsem si myslel, že v poho a dnes jsem zjistil, že ne e. A to se ani gumy nijak blbě nesjížděly, takže ať si každej udělá názor.

Vloženo

ja som robil laserovu geosku v PN (Seat service) a po 47tkm bola ako nova, nic nemuseli napravat (teda okrem zadnej, ale ta je dana napevno od vyroby).

Potkial sa pneu pravidlene ojazdievaju a volant netaha do stran, tak goesku netreba

Vloženo
co stoji ta geoska , ja som na behol na spomalovac , ten kamenovy 40 - 50 ke - kolmo na to .

Většinou ano, chvíli to zabere, ale záleží kam jdeš.

Já byl, teda brácha mi tam dojel, ve Vyškově na laserovce a asi 600,- Kč, ale myslím, že se to vyplatilo.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...