nota Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 nazdar , dnes som tak v 40 - 50 nabral spomalovac ktory ani neviem kedy tam spravili , ele bol som z toho chvilu hotovy, zastavil som a pozeral som gumy nastastie gumy su cele , nanic osvetlene miesto, nestalo sa nic tlmicom alebo geometrii , nabral som to oboma kolesami rovnako ale o spodok som vobec neskrtol poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Tak nam prozrad kde to je, at si dame pozor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 je to v Piestanoch- Slovensko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Sem tam se nějaká mrda přihodí, ale auta něco snesou. Takže se tím netrap. Občas se geo vyplatí zkontrolovat-taky jsem si myslel, že v poho a dnes jsem zjistil, že ne e. A to se ani gumy nijak blbě nesjížděly, takže ať si každej udělá názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 aj ja nad tym rozmyslam , ale asi pojdem nech nemam vycitky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 ja som robil laserovu geosku v PN (Seat service) a po 47tkm bola ako nova, nic nemuseli napravat (teda okrem zadnej, ale ta je dana napevno od vyroby). Potkial sa pneu pravidlene ojazdievaju a volant netaha do stran, tak goesku netreba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Na podvozok ma najhorsi vplyv nabehnutie do pekne vyfrezovanej jame po zime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 co stoji ta geoska , ja som na behol na spomalovac , ten kamenovy 40 - 50 ke - kolmo na to . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 treba sa aj objednavat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 co stoji ta geoska , ja som na behol na spomalovac , ten kamenovy 40 - 50 ke - kolmo na to . Většinou ano, chvíli to zabere, ale záleží kam jdeš. Já byl, teda brácha mi tam dojel, ve Vyškově na laserovce a asi 600,- Kč, ale myslím, že se to vyplatilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.