Alma Vloženo 10. Ledna Vloženo 10. Ledna Už jsem tu psal, není to tak jednoduché jak si představujete včetně baterie a postupu její výměny. Má to antény, mikrofon,reproduktor, sim kartu atd. Neustále si to hlídá funkčnost všech součástí. Data se dají nějaké vyčíst diagnostikou. Citovat
Jan D Vloženo 10. Ledna Vloženo 10. Ledna Bateriu nabijam každé 2 týždne. Cez sviatky stálo auto 2 týždne a baterka 11.88 V. Tak si myslim že podvibitú batériu mať nebudem. Ináč otázka, tá baterka v ECall jednotke je nabijacia alebo sa to neda nabiť iba vymeniť ? Citovat
wirer Vloženo 10. Ledna Vloženo 10. Ledna napriklad - https://www.drive2.ru/l/680531727969423733/ Citovat
Jan D Vloženo 11. Ledna Vloženo 11. Ledna Ale ak sa vybila bateria tak viem asi prečo. Ako písal DODI 15 že po výmene baterie musel nechať zapaľovanie 8 hodin zapnute aby sa nabila batéria v ECALL. Čiže batéria sa nabíja iba pri jazdení a kedže ja jazdím veľmi málo tak sa tá baterka nestíha dobíjať. Vyskúšam s OBD11 zistiť stav batérie v ECall a keď to nenájdem tak zájdem do servisu aby to napichli na normálnu diagnostiku a budem vedieť ako je na tom baterka. Citovat
Jaroslav Mouka Vloženo 11. Ledna Vloženo 11. Ledna Přidám svou zkušenost s SOS jednotkou. Přestalo mi to fungovat někdy v létě. Jezdil jsem s tím půl roku a čekal jestli se to samo nevzpamatuje. Nedávno jsem dal auto do autorizáku na výměnu oleje a prohlídku. Samozřejmě jsem poukázal na závadu SOS. Auto mám po záruce, tak jsem s hrůzou čekal, kolik bude stát oprava. Nakonec mě to vyšlo na necelých 200 Kč, technik mi řekl, že závada byla někde na anténním systému. Škodovka prý, z důvodu častých závad na těchto jednotkách, vyrobila nějaké opravné sady, aby zákazníci nevykrváceli kvůli výměnám řídících jednotek. Až na tento problém a počáteční mouchy softwaru infotainmentu auto slouží dobře, mám 1,5 DSG 2019. 1 2 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.