Publikováno Květen 27, 20214 r Ahoj Škodováci, koupili jsme octavii III z roku 2015 a po prvním mytí na wapce se z laku sloupal svrchní lak (viz. foto) ... nevíte někdo co s tím, případně kde nechat spravit za rozumný peníz v Českých Budějovicích? Jsme z toho moc smutní😪
Květen 27, 20214 r Škodovácké pastelové barvy to po čase dělají už od dob Felicie. Wap tak min. 30, 40 cm. Lakýrník přelakuje celou kapotu, jiná možnost není. Mám tu barvu taky od 2015 a zatím drží, jezdí do automatické myčky.
Květen 27, 20214 r Mělo by to jít opravit jen přelakováním průhledné krycí vrstvy laku, takže by to nemuselo být zase tak drahé.
Srpen 8, 20223 r V 27. 5. 2021 na 20:10, Matejzeman napsal: Ahoj Škodováci, koupili jsme octavii III z roku 2015 a po prvním mytí na wapce se z laku sloupal svrchní lak (viz. foto) ... nevíte někdo co s tím, případně kde nechat spravit za rozumný peníz v Českých Budějovicích? Jsme z toho moc smutní😪 Tohle dělá základní modrá a bílá. Já to uhrál na "záruku" a v autorizáku jsem to měl s 50% slevou, lakoval jsem kapotu, levý blatník a obě levé dveře, mám model 2014. Od té doby to drží Upraveno Srpen 8, 20223 r od Zodiaque1 doplění textu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.