Matejzeman Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 Ahoj Škodováci, koupili jsme octavii III z roku 2015 a po prvním mytí na wapce se z laku sloupal svrchní lak (viz. foto) ... nevíte někdo co s tím, případně kde nechat spravit za rozumný peníz v Českých Budějovicích? Jsme z toho moc smutní😪 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 Škodovácké pastelové barvy to po čase dělají už od dob Felicie. Wap tak min. 30, 40 cm. Lakýrník přelakuje celou kapotu, jiná možnost není. Mám tu barvu taky od 2015 a zatím drží, jezdí do automatické myčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 Mělo by to jít opravit jen přelakováním průhledné krycí vrstvy laku, takže by to nemuselo být zase tak drahé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Billy11 Vloženo 9. Červen 2021 Sdílet Vloženo 9. Červen 2021 Přestříkat bezbarvý lakem , zbrousit pod vodou a rozleštit nepůjde poznat nic . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zodiaque1 Vloženo 8. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2022 (editace) V 27. 5. 2021 na 20:10, Matejzeman napsal: Ahoj Škodováci, koupili jsme octavii III z roku 2015 a po prvním mytí na wapce se z laku sloupal svrchní lak (viz. foto) ... nevíte někdo co s tím, případně kde nechat spravit za rozumný peníz v Českých Budějovicích? Jsme z toho moc smutní😪 Tohle dělá základní modrá a bílá. Já to uhrál na "záruku" a v autorizáku jsem to měl s 50% slevou, lakoval jsem kapotu, levý blatník a obě levé dveře, mám model 2014. Od té doby to drží Editováno: 8. Srpen 2022, autor: Zodiaque1 doplění textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 8. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2022 I oranžová tangerine to udělala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.