Publikováno Červen 10, 20214 r Zdravím, mám takový otravný jev, při přidání nebo i ubrání plynu mi často auto lehce škubne, není to moc, ale je to otravné. Děje se to jen při přidání nebo ubrání do pozice nesešlápnutého plynu, když už motor zabírá a přidám klidně i prudce nebo uberu plyn prudce, ale ne na 0 pozici, tak je vše v pořádku. Co jsem tak pochytil na fórech, lidi na podobné věci radí silentbloky, případně čidlo spojky, ale nevím, jestli to je stejný problém. Navíc to většinou byly vše o dost starší auta. Nesetkali jste se s timhle někdo? Má to cenu řešit nebo je to u takového nájezdu normální? r.v. 2016, najeto 170k, manuální převodovka
Červen 29, 20214 r Mě se děje to stejné, mikrosekundové záškuby mezi 1500 ot až 2000 ot a na trojku je slyšet kolem 30 - 45 km divný zvuk takový pšouknutí při vypnutí plynu .. jakmile jsem na neutrálu a dávám plyn postupně, naplno tak nic, vstřiky to nebudou..jen když mám zařazeno a je záběr
Červenec 19, 20214 r Ahoj, mam stejny problem 2.0TDi, r.v. 18, 90 tis. km. Ted pujde na servisni prohlidku, tak to mechanikovi nahlasim a uvidim, v zaruce jiz neni. Nikdo s tim zatim nepohnul?
Červenec 19, 20214 r před 2 hodinami, Kubic napsal: Ahoj, mam stejny problem 2.0TDi, r.v. 18, 90 tis. km. Ted pujde na servisni prohlidku, tak to mechanikovi nahlasim a uvidim, v zaruce jiz neni. Nikdo s tim zatim nepohnul? Dej pak vědět jak jsi dopadl a diky
Září 27, 20231 r Pozoruji ten stejný problém 2.0tdi 2018, vyřešil někdo, přijde mi, že příspěvky jsou už nějakou dobu a žádná rada nebo zjištění.díky za případné rady.
Únor 5, 20241 r Dělají to špatné vstřiky. Měl jsem to samé. Vstřiky šli na stolici, jeden byl KO a dva už skoro taky. Po výměně vše v pořádku.
Leden 3Led 3 Ahoj, mohu se zeptat, jak se tahle závada vyřešila nebo byla diagnostikována ? Díky moc.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.