Přejít na obsah

Petan.VUT

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Petan.VUT

  1. chystám se měnit rozvody, volal jsem do škodovek v okolí a cena s výměnou pumpy mně docela rozhodila, 35 tis. a nejlevněji 22tisíc, je to normální? Rozvody s pumpou když moc, tak seženeš do 10tisíc spíše kolem 6, tak nechápu, za co je ten zbytek? Tohle mně přijde trochu zlodějina.
  2. Pozoruji ten stejný problém 2.0tdi 2018, vyřešil někdo, přijde mi, že příspěvky jsou už nějakou dobu a žádná rada nebo zjištění.díky za případné rady.
  3. Petan.VUT

    kodování ESP

    Zdravím, nechci zakládat nové téma. na autě mi měnili abs jednotku (i s ESP) 6R0 907 379E a po výměně řekli, ať si zajedu do škodovky to nakódovat. Tak jsem si dohledal na netu nějaké kódy a nakódoval sám, přizpůsobil vše, kontrolky zhasly a zdálo se být vše ok. Po ujetí cca 10km se to všechno rožne znova,po otočení klíčku to 3x zapípá, rožne se ESP, ABS a bliká kontrolka ruční brzdy. Chyby jsem smazal, všechno zhasne a zase po cca 10km se rozsvítí znova. Přidávám výpis chyb. Jinak všechno jsem několikrát kontroloval, pojistku jsem dával novou, procházel pojistky u baterky, vydělal očistil prostříkal kontoxem. Vím, že mně tam úřaduje kuna v motoru, ale nikde jsem kabely poničené nenašel. Prošel jsem už plno fór a příspěvků, ale už fakt nevím a jsem zoufalý. V příloze fotky výpisu. VAG mi píše první chybu napájecí napětí, tak si říkám, že by někde špatné ukostření, ale moc nevím, kde hledat. Neporadí někdo zkušený nebo nějaký nápad, co by to mohlo dělat nebo někoho šikovného v okolí Blanska, Boskovic popř. Brna. Moc díky.
  4. zdravím,

    chtěl bych se zeptat, mám fabia 2 1.4 63kw a měnili mi jednotku abs, musí se po výměně té  stejné jednotky se stejným označením provádět pak nějaké kódování? Nebo stačí jenom odvzdušnění celého systému s čerpadlem a udělat jízdní test a mělo by být ok. Po výměně mně totiž v servisu řekli, že si mám zajet do škodovky to nakódovat, po zapnutí klíčku to zase třikrát pípalo a rožly se kontrolky abs, esp a červená brzdy blikala. Po projetí zhasly dvě kontrolky, už to nepípá a svítí jenom kontrolka smyku tedy esp. Když mačkám tlačítko esp na palubce, co vypíná esp, tak nefunguje.

    a přijde mi, že brzdový pedál bere hodně nízko, jak kdyby bylo špatně odvzdušněné.

    Za každou radu díky. nebo případně odkud jste?

     

  5. Jo komfortku mám 799AH. Ale novinka, ještě naposledy jsem klíče rozebral a donesl to do práce kamošovi, dívali jsme se na to lupou a zjistili jsme tři studenáky, praskliny jak něco u těch nožek co spojují tu jednu malou černou krabičku, tak jsme to propájeli a ještě pro jistotu sme na ty krajní kontakty, jak dolíhají plíšky, tak se tam naletoval cín a zatím tuky tuk,jde všechno krásně a i dosah se zvětšil, tak se to někomu třeba bude hodit a nebude muset kupovat novej klíč. Zajímavý že to u obou klíčů bylo skoro to samé na stejných místech.
  6. Mám oba klíče a řekl bych že jsou origo, ale někdy jde dálka někdy ne,. Právě že na obou je na klíčové části 434MHz a pod oběma baterkama je papír modrý, ten tam nikdo určo nedal jen tak a jsou na něm vytisklá čísla 0678 433MHz. Takže teda mám koupit ten 433 MHz???
  7. nechci zakládat nové téma, už mám přečtený snad všechno. Mám 2001 2,5G a starý dvoutlačítkový nesklopný klíč s orig.vestavěnou dálkou. Klíče mně zlobí a chci si koupit nový to dálkový na auto-dily, mají na výběr ze dvou 433MHz a 434MHz. Na klíči mám z boku 434MHz, ale když vydělám baterku, tak pod ní je modrá papírová podložka a tam je 433 MHz, tak ted nevím kolik mám tu frekvenci a jaký klíč koupit?? Poradí někdo prosím.díky.
  8. a nemůžu to vydělat s tou hřídelkou že??, nerad bych to podělal....je potřeba denně jezdit.
  9. Auto mně cuká, tak sem vyměnil svíčky a je to mnohem lepší a ještě sem kontroloval rozdělovač a jsou opálené kontakty, tak schci vměnit palec a víčko. Ale jeden pblém, palec nejde dolů ani za nic....nemáte nějakou flignu? nebo normálně rozřezat plátkem.....
  10. Zdarec chlapi, chci vyměnit palec v rozdělovači a nejde za boha ven. Nemáte nějaký fígl....nebo ho rozřezat plátkem?
×
×
  • Vytvořit nový...