GoofySK Vloženo 18. Červen 2021 Sdílet Vloženo 18. Červen 2021 Zdravím, neměly by jste někdo náhodou seznam všech typů žárovek používaných v OIII? Hlavně teda ve vnějších světlometech. Konkrétně ve variantě vepředu bi-xenon a vzadu led. V šeru jsem mi rozsvěcuje kontrolka "zkontroluj obrysové světlo v předu vpravo", ale podle mě je v pořádku, tak zkusím vyměnit žárovku. A když už, tak abych věděl kam která do budoucna patří. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2021 Sdílet Vloženo 19. Červen 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoofySK Vloženo 19. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2021 Super, díky. To je z nějakého eshopu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2021 Sdílet Vloženo 19. Červen 2021 Ne, jsou to škodovácké materiály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoofySK Vloženo 19. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2021 Čtu teda správně, že žárovka co mi hází chybu je parkovací světlo typu W5W 12V 5W? Tedy stejná bludička, která osvětluje SPZ? A poslední dotaz - zadní mlhovky jsou na obou stranách? Protože mi svítí jen na jedné, ale i na druhé je tam žárovka jen ji ničím nemůžu rozsvítit. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Červen 2021 Sdílet Vloženo 19. Červen 2021 U OII se druhá mlhovky aktivovala diagnostikou. Je to jen o šetření, kdy anglický auta maj stejný světla jako evropský a jen se to nastavý v PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2021 Sdílet Vloženo 19. Červen 2021 Přesně tak, mám také pravou zadní mlhovku na OIII aktivovanou diagnostikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoofySK Vloženo 19. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2021 Ok. Děkuji pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 15. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2021 Prosím o seznam použitých hodnot proudu pojistek (předpokládám, že v autě jsou min. 3 rozměry - nožové, mini, maxi (v mot. prostoru)) a taky seznam patic/žárovek. Jedná se o specifikaci s Full LED vpředu a "maximálně co jde" LED vzadu. Určitě jsou tam "edisonky" ve zpátečce, brzdách, blinkrech,... Vpředu snad žárovkové nic, možná boční blinkr. Z výroby mám zfušovanou povinnou výbavu (fail prodejce dávat shit Compass), pojistky jsou tam slovy 3, žárovky 2. Pojistek je asi více hodnot, od 10A do 50A (nožovky), že. Plus ty další. Kdyžtak ať se to sloučí, já zatím našel jen toto z yandexu: shorturl.at/xLUWX ale zatím jsem se tím neproklikal. Návod k vozidlu (!) samozřejmě mlčí. Revize 11/2017. https://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Octavia_5E/11-2017/Manual/Octavia/A7_Octavia_OwnersManual.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 15. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2021 No, tému so zoznamom žiaroviek máš tu hneď na prvej strane o pár riadkov nižšie: https://forum.skodahome.cz/topic/156854-seznam-žárovek/ Mám ti pohľadať aj poistky, alebo to skúsiš sám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 15. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2021 V 19. 6. 2021 na 18:53, Pawouk napsal: Přesně tak, mám také pravou zadní mlhovku na OIII aktivovanou diagnostikou. Jako fakt?? Ferda říkal, že jedině dokoupit UK pravé světlo, dotáhnout kabely. Mám FL LED MR2018. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 15. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2021 @stafa Prosím pohledej a za žárovky dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2021 před 2 hodinami, bouchy napsal: Jako fakt?? Ferda říkal, že jedině dokoupit UK pravé světlo, dotáhnout kabely. Mám FL LED MR2018. Já mám ovšem před facelift zadní LED. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.