mhhory Vloženo 20. Červen 2021 Sdílet Vloženo 20. Červen 2021 Dobrý den, stala se mi dnes taková nemilá věc, přijdu k autu, chci nasednout a vezmu normálně v klidu za kliku tak jako vždy, ale klika najednou povyjela a zůstala ve stavu jaký je na fotce. Nejde zpět ani ven... Prostě visí úplně na volno a nejde s ní cokoliv dělat. Nevíte náhodou čím by to mohlo být a co je příčinou, případně zda musím nutně navštívit servis ? Děkuji za odpověď. M.H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 20. Červen 2021 Sdílet Vloženo 20. Červen 2021 Ahoj, kliku bych rozebral.vypadá jak kdyby vyjela z pojezdu(z drážky) hodně jsi za to zatáhl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhhory Vloženo 21. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2021 No to bude asi ono, za kliku jsem hodně nezatáhl. Ale celý den auto bylo na tom největším slunku a jestli je možný, že to bylo dost zahřáté ? nevím... Předpokládám, že se na to bude muset zvnitřku, tzn. rozebrat tapec u dveří.... nějaký postup, doporučení ? případně nechat na servis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 21. Červen 2021 Sdílet Vloženo 21. Červen 2021 Tapec sundávat nemusíš… když otevřeš dverě tak zaroven s klikou jsou dva sroubky stači je povolit vytáhnout krytku a zkusit tu kliku dat do pojezdu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhhory Vloženo 22. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2021 tak jsem se k tomu dneska dostal, rozdělal krytku a podíval se na ty dva šroubky. Bohužel tam žádné nejsou, pokud jsem se podíval u strany řidiče, tak tam je to jasné, ale u na straně spolujezdce je to celé posazené mimo středy, navíc mi to přijde celé nějaké rozhašené. zřejmě se tam něco vylámalo a nebo fakt nevím, zřejmě v tomto ohledu sám nic moc nevyřeším a budu muset navštívit servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhhory Vloženo 22. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2021 tak nakonec s přispěním Leonkka jsem to zvládnul, pomohlo i toto video: Potom již stačilo sundat krytku, nasadit kliku do pojezdu a vrátit krytku. otázka 2 minut. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.