roomster1416V Vloženo 1. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2021 Zdravim, nic podobneho jsem zde nenasel tak snad jsem nic neprehlednul. Nicmene vcera jsem zjistil ze mi pri rozjedu neco huci od motoru a po pozorovani a zkoupani jsem zjistil, ze v motoru to nic neni, protoze to huci jen na jednicku, dvojku v rozmezi 1000-1600otacek a jen pri plynu. Kdyz ho pustim tak to nehuci, kdyz vyradim tak to nehuci... Vyssi stupne a vyssi otacky nehuci, ale je mozny ze to neni jen slyset. Nevite co by to mohlo byt? Mam podezreni na prevodovku, ale radi vsechno normalne... Poloosa? Diferak? Dekuji za jakoykoliv tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 2. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2021 Máš to tady, nejspíš vadné dvouložisko v převodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roomster1416V Vloženo 2. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2021 Diky, ale obavam se ze to nebude ono... zjistil jsem ze to huci i na volnobeh a kdyz seslapnu spojku tak je ticho... takze predpokladam ze to bude spojka - lozisko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.