nikolaz Vloženo 7. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2021 zdar lidi, ví někdo sakra k čemu je to záhadné tlačítko nalevo volantu pod palubovkou? v návodu není , na netu milion spekulací , máte někdo něco přesnějšího než že tím zapínáte taxametr, vypínáte sledovací zařízení, zapínáte alarm nebo přivoláváte obyvatelé planety ZARTA? dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 7. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2021 Foto by nebylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikolaz Vloženo 7. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2021 momentálně nemám k dispozici, je to kolébkový kulatý spínač malý cca 1,2 cm v průměru víc nic. když natáhnu levou ruku pod palubovku pod zapínání světel tak tam je, schovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 7. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2021 Tak to je celkem typický pro přepínání soukromých a služebních jízd, co mám tak v okolí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 7. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2021 @MIgráček Taky si myslím že to bude ono 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 8. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2021 Podľa popisu sa jedná o dorobené tlačidlo. Ak chceš mať istotu, na čo slúži, máš dve možnosti: 1) kontaktovať predchádzajúceho majiteľa, 2) odcvaknúť kábliky vedúce k tlačidlu a máš istotu, že neslúži na nič. Ja mám v aute 6 takých prepínačov, prepínač pod volantom mi vypína podsvietenie nôh. Ďalšie dva prepínače čakajú na montáž, len som im ešte nevymyslel funkciu. Už teraz ľutujem budúceho majiteľa auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 14. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2021 Na 100 % je to přepínání soukromých a služebních jízd. Taková auta v sobě navíc často mají dodatečně umístěný GPS senzor, který majiteli / zaměstnavateli hlásí polohu vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikolaz Vloženo 14. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2021 Tak tlačítko je aktivní když ho zapnu, šel jsem dál po kabelu a nic, tak sem rozebral boční kryt od palubovky a našel tam zapnutou šedou krabičku napojenou přímo na počítač. vypadá to na tu knihu s gps, otázka lidi, má s tím někdo zkušenosti? dá se ta krabička nějak přeinstalovat abych to měl sám pro sebe do mobilu a pro nikoho jiného, když mi lohnou auto abych ho našel? nebo nějak natvrdo odpojit, protože aby to člověk odpojil a vytáhl potřebuje bud znát odpojení nebo hooodně zručnosti abych to vůbec z tama dostal ale nevím když to odpojím jestli se nic nestane. vede k tomu konektor s tunou drátů a dráty sou rovnou napojené na přípojku od diagnostiky auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2021 Vyber ju von a pozri oznacenie. Bez toho ti len predosly majitel povie ako sa k datam dostat. Ak sa vobec da. Bez oznacenia je to len hadanie, ako aj to, na co prepinac sluzil (to uz ale vyriesene mas) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.