Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj chlapi,

Potřeboval bych dodělat externi GPS do Kamiqa, a potřeboval bych pro rozpoznání jízdy kabel či svorku, kde po nastartovaní nebo po stisknutí START budu mít 12-24V. Klasicky jako když otočíš do prvni pozice klíčkem, ale ale nemám. 
Děkuji za rady. 
JW. 

Vloženo

Ahojte, v podobnej téme na zriadenie prívodu šťavy do kamerky, či ako je tu hovorené o externej GPS som sa dotazoval, či už niekto menil vnútorné spätné zrkadlo bez USB za dtto s USB. Keď som si objednával Kamiqa do výroby takáto možnosť nebola. Dnes pod kódom KN2 za 45€ je možnosť do výroby takúto požiadavku zadať. Keď som sa viackrát dotazoval aj u importéra Škoda i v servise, nik mi nevie povedať 

- či je dnes možné vymeniť vnútorné spätné zrkadlo bez USB za dtto s USB

- koľko by to stálo

- alebo sa to dá jednoducho vmontovať do existujúceho zrkadla /ak je to už predpripravené/

Ak by niekto mal vedomosti o tejto veci, poprosím o názor.

Ďakujem pekne.

Vloženo

Dnes jsem se ptal v servisu na dodělání USB u vnitřního zrcátka i já.

Odpověď byla,že se to nenabízí jako díl k dodělání a není do těch míst vyveden kabel. Takže asi smůla 😥

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...