Bubaq Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 Já právě nakousnul 21. měsíc.... :-/ :-[ . Už se ani neptám, těch posunutí bylo tolik, že..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škodov_KÁR Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 Zadane do vyroby si to este nemal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 Nevím, neptám se. Jen sleduju, jak naskakujou kilometry na stávající, skoro 4,5leté OIII, který se teď přehouply přes 220 000 km... Všechno ale funguje bezproblémově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda_octavia_4 Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 před 3 minutami, Bubaq napsal: Nevím, neptám se. Jen sleduju, jak naskakujou kilometry na stávající, skoro 4,5leté OIII, který se teď přehouply přes 220 000 km... Všechno ale funguje bezproblémově. Akú konfiguráciu OIV si zvolil? Inak, klobúk dole za trpezlivosť… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 A co mám dělat.... :-)? Naštěstí stávající auto je zcela bezproblémové a mám ho rád, takže mi nevadí s ním jezdit. Objednaný mám liftback, Style, světlý interiér, 2.0 TDI 110kW, DSG, Matrix, kamera, ACC, akustická skla, Canton, nezáv. topení, Kessy.... Uvidím, co z toho tam v reále zbyde :-) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 Ahoj, 06/2021 jsem objednával Octavia Combi Style 2.0 TSI 4x4 + pár maličkostí. A dnes (02/2023) jsem si auto převzal. 1 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 Gratuluju, nezávidím - přeju :-). Mně to dává malou naději.... :-D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhroudic Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 Přidám mojí zkušenost. Auto objednané přes leasingovku pro celkem velkou společnost už v 12/2021...po několika změnách termínu z původního října 22, je aktuální termín zadání do výroby koncem února 2023. Objednaný liftback sportline 1,5 etsi DSG + nezávislé topení a ještě nějaké příplatky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 (editace) Dnes jsem spustil konfigurátor. Bída, Scout tam ani není, motory 147 kw také ne. Takže jak píše Bubaq - kdo ví co z objednané výbavy zbyde. Editováno: 2. Únor 2023, autor: Pinacle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 Scout uz ani byt nema, to jsi nekde propasl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 Ale mám ho objednaného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 Tak to jsi v pohodě, jen pockat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 Však čekám a čekám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lionmar Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 Já taky stále čekám od 6/21. Kolega objednal Scouta 10/21 a od minulého týdne ho má na značkách a čeká na předání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 To je to "spravedlivé" odbavování objednávek, viď? :D Kolega to měl vyrobené jako komplet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 Tak jsem se na základě červíčka vysazeného včerejší diskusí dnes zajímal o stav.... : "Aktuálně je Vaše vozidlo ve fázi rozpracováno, tzn., že dokončení brání nedostatek blíže nespecifikovaných dílů. Škodovka předpokládá dokončení v 8. týdnu tohoto roku." Takže mi na něj sněží někde na odstavném.... Škoda, že nelze zjistit na kterém, mohl bych se na něj jezdit dívat jako do ZOO... 🤪 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 Vítej v klubu. :D Držím palce, aby ti ten 8. týden dodrželi. Nechci strašit, ale já jsem měl takhle předpokládaný termín dokončení konec ledna. Teď čekám nový slib ze strany ŠA. Zatím mi na mail přišla standardizovaná odpověď, že to předali na příslušné oddělení, které mi pak napíše aktuální info. Jsem zvědavej, co to bude tentokrát za jobovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lionmar Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 Kolega měl Scouta vyrobeného komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 Já Scouta objednával 9/21 a stále nic, asi také záleží na výbavě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blazer Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 (editace) Objednaný 2.0 TDI Combi, 9/21, 1/23 zahájení výroby, dokončený není, víc neví ani prodejce Editováno: 3. Únor 2023, autor: Blazer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 Tak a máme tu odpověď od ŠA: Vážený pane XXX, Velice Vám děkujeme za dotaz ohledně výrobní lhůty objednaného vozidla ŠKODA. K naší lítosti Vás musíme informovat, že výroba a dodání nových automobilů byla zpožděna až o několik měsíců, protože výrobci automobilů po celém světě byli postiženi nedostatkem polovodičových čipů. Drtivá většina výrobců musela omezit nebo v některých případech dokonce zastavit své výrobní linky z důvodu aktuálního nedostatku mikročipů. Důvodem je, že každé elektronické zařízení včetně mobilních telefonů, počítačů, herních konzolí používá v obvodech mikročipy. Stejně tak je tomu i v současných automobilech, ve kterých se nacházejí desítky mikročipů od mnoha dodavatelů. Pokud chybí jen jeden jediný, nelze vozidlo zkompletovat a dodat. S ohledem na tuto celosvětově nepříznivou situaci se některým zpožděním objednávek nových vozů našich zákazníků nelze zcela vyhnout. Doba těchto zpoždění se může lišit, situace se mění každý den. Všichni výrobci jsou donuceni zpomalit nebo pozastavit výrobu na nejkritičtější časové období. Usilovně pracujeme na implementaci nutných opatření a pevně věříme, že tato zpoždění nebudou trvat věčně. Po prověření Vašeho podnětu sdělujeme, že Vámi objednané vozidlo je v současnosti evidováno jako nedokončená výroba z důvodu chybějících komponentů pro dokončení. Prosíme o Vaše pochopení, že za současné turbulentní doby nejsme schopni predikovat finální termín výroby avšak děláme vše proto, abychom vozidla dokompletovali co nejdříve (nejpozději do konce Q1/2023). Jakmile budou bližší informace k dispozici, Váš prodejce bude informován jako první a jsme přesvědčeni, že Vám tyto informace obratem předá. Děkujeme za pochopení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 Z konce ledna mám tedy "nejpozději do konce Q1 2023"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek 13 Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 Dostal jsem stejnou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 At vam poslou VIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 @Hamman pak nám to budeš monitorovat? :) Klidně si o něj zkusím napsat - komu? Dealerovi nebo Škodovce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.