Publikováno Srpen 1, 20214 r Ahoj, posledni dobou pozoruji, ze pri zatezi se pri otackach kolem 2500ot/min rychle zvysi otacky. Jakoby poklouzla spojka. Deje se to na 3 a 4 rychlost. Je to opravdu prokluz?
Srpen 3, 20214 r Autor Aha. Takze budu jezdit dokud to pujde a sz to nepujde, dam vymenit vse. BTW dokazali byste mi poradit, kde v Praze a okoli to nechat udelat, aby to bylo udelano pradevsim kvalitne a jako bonus za rozumnou cenu?
Září 29, 20213 r Autor V 3. 8. 2021 na 15:52, cosby napsal: však cena je s dvouhmotou + práce 30 tis? Koukal jsem zběžne na ceny: Opravarenská sada dvojspojky cca 12.tis. Dvouhmota CCA 20tis a víc Olej, filtr cca ?? (odhad 6.tis.) Práce (cca 8 hodin x 1200,-) >10.tis Suma cca 50 tis. Je to reálná cena? Což je tedy raketa. A jasně, mám opici, musím mít na banány, ale...
Listopad 22, 20213 r Mám od známého, co má servis info, že až se do toho pustíme, tak to bude cca 40 tis. (spojky, dvouhmota, ložisko, práce..) a cca dva dny..
Listopad 3, 20222 r Autor Tak je to cim dal horsi. Chlapi nemate doporuceni, kam to dat opravit v Praze? Nejaky servis kde to udelaji dobre a bez prasaren?
Listopad 4, 20222 r V Praze Ti můžu doporučit Autohagibor. Nechávám si u chlapů dělat svého supa a vždy naprostá spokojenost. Upraveno Listopad 4, 20222 r od pomajba
Červenec 16, 20241 r Ahoj prosím byla to spojka? Jak jsi to vyřešil a kde? Mám stejný problém děkuji.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.