koudy_123 Vloženo 1. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2021 Ahoj, posledni dobou pozoruji, ze pri zatezi se pri otackach kolem 2500ot/min rychle zvysi otacky. Jakoby poklouzla spojka. Deje se to na 3 a 4 rychlost. Je to opravdu prokluz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 3. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2021 Vyzerá to tak... O chvíľu ti to začne robiť aj na 2 hom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2021 nachystej si 30.000 a budeš to mít zas jako nové :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 3. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2021 To abych nechal rovnou vymenit dvouhmotu, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2021 však cena je s dvouhmotou + práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 3. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2021 Aha. Takze budu jezdit dokud to pujde a sz to nepujde, dam vymenit vse. BTW dokazali byste mi poradit, kde v Praze a okoli to nechat udelat, aby to bylo udelano pradevsim kvalitne a jako bonus za rozumnou cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 29. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2021 V 3. 8. 2021 na 15:52, cosby napsal: však cena je s dvouhmotou + práce 30 tis? Koukal jsem zběžne na ceny: Opravarenská sada dvojspojky cca 12.tis. Dvouhmota CCA 20tis a víc Olej, filtr cca ?? (odhad 6.tis.) Práce (cca 8 hodin x 1200,-) >10.tis Suma cca 50 tis. Je to reálná cena? Což je tedy raketa. A jasně, mám opici, musím mít na banány, ale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyH Vloženo 22. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2021 Mám od známého, co má servis info, že až se do toho pustíme, tak to bude cca 40 tis. (spojky, dvouhmota, ložisko, práce..) a cca dva dny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 3. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2022 Tak je to cim dal horsi. Chlapi nemate doporuceni, kam to dat opravit v Praze? Nejaky servis kde to udelaji dobre a bez prasaren? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pomajba Vloženo 4. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2022 (editace) V Praze Ti můžu doporučit Autohagibor. Nechávám si u chlapů dělat svého supa a vždy naprostá spokojenost. Editováno: 4. Listopad 2022, autor: pomajba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom17 Vloženo 16. Červenec 2024 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2024 Ahoj prosím byla to spojka? Jak jsi to vyřešil a kde? Mám stejný problém děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 16. Červenec 2024 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2024 Nakonec mi menili dvouspojku. A vyreseno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.