Řadící páka Škoda Superb 1 - Stránka 2 - Interiér - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Řadící páka Škoda Superb 1

macip

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...

Klucí,já sem normání idioooot :( Mám tu samou řadičku co Ataner a já blbec jsem si na ní udělal dva škrábance při vyndavání rádia..na tý gumový části s háčkem :( Nevíte,zda je možný to něčím rozleštit?

Editováno: , autor: Boby91
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 měsíce později...

Nazdar pánové,

nemá někdo zkušenost, zda jde místo řadičky (Oct II, 2005, 1,9TDi) nasadit řadičku pro Oct III? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/Komfort/kozena-hlavice-a-manzeta-radici-paky-pro-5-ti-stupnovou-prevodovku-5e1064230ax/118/6/24/43/1001

Navíc mám na své rukojeti zámek řadičky a nevím, jestlise u té Oct III dělá manžeta pro zámek.

Díky za rady :-)

Odkaz ke komentáři

stačí hledat, hlavice se nasadit dá, jen to myslím chce u RS varianty lehkou úpravu.

Manžeta se nikdy nedělá s otvorem pro zámek, ten se vysekává až na autě. nevím jaký máš konkrétně zákem, ale většina jich má vložku na pravé straně dole a tak to zasahuje do švu mažety, stejný problém jako předFL - FL.

Odkaz ke komentáři

Ka_r_losi, díky za info. Já to na webu hledal. A jako "pojistku" jsem se ještě zeptal profíků tady :-) RS nemám. Zámek mám ten vlevo dole v rohu rámečku. Uvidím, jak to bude s tím švem. Moc díky za info.

Editováno: , autor: Džarda
Odkaz ke komentáři

• o 5 měsíců později...
  • o 4 týdny později...
  V 19. 12. 2015 na 18:08, ka_r_los napsal:

KOukám, že to je původně v ořed FL autě? Nebo construct dávali takhle i potom?:) Manžetu jsi vystřihnul?

Mám po fl, rok 2011. Construct originál ze škodovky. Dirku do manžety jsem stříhnul nůžkami na nehty (o něco menší, vytáhne se).
Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
  • o 1 rok později...

Hci se zeptat pasuje z o3 řadička s manžetou a rámečkem na o2 fl nebo se musí přesponkovat ten rámeček za ten starý ? Hci si tam koupit právě tuhle https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5e1064230dwzi-rukojet-radici-paky-skoda-27325.html  a nevím jestly bude pasovat .Díky za odpověd

Editováno: , autor: martas1973
Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...